Crossover Esintili 2021 BMW 2 Serisi Active Tourer Minivanları Havalı Yapacak

Ototeknikveri     06 Mayıs 2020 03:04

Minivanlara talebin düştüğü günümüzde BMW ikinci nesil 2 Serisi Active Tourer ile bu segmenti yeniden canlandırmak istiyor.

Crossover Esintili 2021 BMW 2 Serisi Active Tourer Minivanları Havalı Yapacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni BMW 2 Serisi Active Tourer (kod adı U08) casus fotoğraflarla ortaya çıktı. Yeni model 2021’de piyasaya çıkacak ve temelinde UKL önden çekişli platformunun güncel bir versiyonu bulunacak.

 

Daha uzun 2 Serisi Gran Tourer artık durdurulacağı için, ikinci nesil 2 Serisi Active Tourer’in biraz daha uzun aks mesafesi ve gövdeye sahip olması, bagaj kapasitesi ve arka yolcular için daha geniş alan sunması bekleniyor. Üçüncü sıra koltukalrın da opsiyonel olarak sunulacağı düşünülüyor.

 

Casus fotoğraflardan fark etmek kolay değil ancak 2021 BMW 2 Serisi Active Tourer crossover benzeri bir tasarım sunacak. Firmanın yenemediği crossover akımına adapte olduğu görülüyor.

 

İç mekanda da çok önemli değişiklikler var. Özellikle multimedya ve güvenlik teknolojileri bunlar arasında. Daha önce yayınlanan fotoğraflarda ikili ekran kurulumu dikkat çekiyordu. Active Tourer’in iX elektrikli SUV’ye benzer kavisli multimedya ekranı sunacağı anlaşılıyor. Kabinde ayrıca yeni vites geçiş düğmesi, baş üstü ekranı (artırılmış gerçeklik teknolojili), jest kontrolü, aydınlatma ağı, navigasyon ve sürüş yardım sistemleri yer alıyor.

 

BMW 2 Serisi Active Tourer’in 1.5 ve 2.0 litre benzinli, dizel ve plug-in hibrit güç aktarım organları sunması, bunları yeni 1 Serisi ile paylaşması bekleniyor. Mevcut modele kıyasla içten yanmalı motorlar daha fazla güç çıkışı ve tork sunacak. Bunlara Getrag sekiz vitesli çift debriyajlı şanzıman ilk kez eşlik edecek.

 

Ayrıca bir M Performance versiyonu da dört çekişli sürüş sistemi ve 300 hp güç çıkışıyla bekleniyor ancak henüz resmi olarak onaylanmadı.

Son Güncelleme : 06 Mayıs 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo