2021 Jaguar XF Sportbrake Testlerde Görüntülendi

Ototeknikveri     07 Mayıs 2020 10:25

Geçen yıldan bu yana ilk kez Jaguar yeni 2021 XF Sportbrake modelini sedan versiyonla birlikte test için dışarı çıkardı. Bununla birlikte yeni fotoğraflar ve modelle ilgili bazı detaylar da geldi.

2021 Jaguar XF Sportbrake Testlerde Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Jaguar XF artık orta yaşlı oldu, dolayısıyla İngiliz firma lüks orta boy sedan ve station Sportbrake için güncelleme üzerinde çalışıyor.

 

Sportbrake bu hafta casus fotoğrafçılar tarafından görüntülendi. Her iki gövde tipinin de geçen yıl çıkan 2020 XE ile benzer yeniliklere sahip olması bekleniyor.

 

Ağır kamuflaja rağmen station modelin yeni farlar ve revize edilmiş ön panjurla geldiğini anlıyoruz. Değişiklikler güncellenmiş arka tampon ve daha ince arka lambalarla devam ediyor.

 

Dış cephedeki stil değişiklikleri epey ufak olsa da iç mekanda daha büyük yenilikler bekleniyor. XE gibi 2021 XF de 12.3 inç dijital kontrol paneli, güncellenmiş multimedya sistemi ve klima – ısıtma – havalandırma kontrolleri için ikinci dokunmatik ekran ile sunulacak.

 

Ayrıca yeni bir direksiyon simidi ve revize edilmiş orta konsol ile döner düğmenin yerini alan geleneksel bir vites kolu görebiliriz. Bunlarla birlikte daha kaliteli malzemeler, yeni kontrol araçları ve zengin döşeme seçenekleri bekleniyor.

 

Avrupa ve bazı başka piyasalarda kaputun altında daha temiz, RDE-2 uyumlu dizel motorlar olacak. Jaguar’ın süperşarjlı V6 motoru sunup sunmayacağı bilinmiyor. Bu motor yeni XE modelinde bulunmuyor. Bir söylentiye göre JLR’nin yeni yarı hibrit sistemi de XF’de bulunabilir. Sistemde 3.0 litre sıralı altı silindirli motor 395 hp (295 kW / 400 PS) güç çıkışı ve 550 Nm tork ile geliyor. Otomobilin eski mimarisi göz önüne alındığında bu sisteme yer verilemeyebilir.

 

Koronavirüs pandemisi nedeniyle bir gecikme olmazda güncellenen Jaguar XF bu yılın ikinci yarısında piyasada olacak.

Son Güncelleme : 08 Mayıs 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo