2021 Hyundai Tucson Daha Cesur Stil ve Hibrit Versiyonla Geliyor

Ototeknikveri     11 Mayıs 2020 10:50

Hyundai dördüncü nesil Tucson’ı hazırlamaya devam ediyor. Casus fotoğrafçılar Almanya yollarında test edilen prototipleri görüntüledi.

2021 Hyundai Tucson Daha Cesur Stil ve Hibrit Versiyonla Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Dış cephenin büyük kısmını kaplayan kalın kamuflajlara karşın hala bazı detaylar görülebiliyor. Örneğin şık, köşeli ve büyük ön panjur, ince gündüz sürüş lambaları ve yeni farlar bunlar arasında.

 

Yeni Tucson’ın Kona’nın ön kısım tasarımının daha olgun bir halini kullanacağı anlaşılıyor, bu da iyi bir gelişme.

 

Selefine kıyasla yeni Tucson kenarlarda daha belirgin çizgilere sahip ve tavan çizgisi B sütunlarının arkasında daha kavisli. Büyük kambur hakkında ise endişelenmeyin, bagaj kapağı, tampon ve arka lambaların tasarımını gizlemek için orada bulunuyor.

 

Yıl sonundan önce çıkması beklenen 2021 Tucson Kuzey Amerika’da 2.5 litre Theta3 motorla gelecek. Dört silindirli motor doğal emişli ve turboşarjlı versiyonlarla sunulacak ve bunlara sekiz vitesli otomatik şanzıman eşlik edecek. Sonata Hibrit’ten gelen 2.0 litre GDI toplam 192 hp güç çıkışı için yeni hibrit modelde yer alabilir.

 

Avrupalı müşteriler 1.6 litre T-GDI ve 1.6 litre GDI motorlar ve belki bir de dizel seçenekle karşılaşacak. Giriş seviyesi modeller önden çekişli sistemle gelecek, üst donanım seviyelerinde ise dört çekişli sürüş bulunacak.

Son Güncelleme : 12 Mayıs 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo