Elektrikli MG Cyberster Konseptinden Teaser

Ototeknikveri     11 Mayıs 2020 11:05

MG hayranları yeni bir roadster için heyecanla bekliyordu. SAIC Design sonunda sosyal medyada Cyberster konseptini sosyal medyada tanıttı.

Elektrikli MG Cyberster Konseptinden Teaser
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Firma model hakkında fazla bir şey söylemedi ancak konseptin İngiltere ve Şangay tasarım ekipleri tarafından hazırlandığını belirtti. Ayrıca otomobilin sadece çizimlerden ibaret olmadığı, üretime hazırlanmakta olan çok heyecan verici bir modelin geleceği işaret edildi.

 

Elimizde pek bilgi olmasa da, şık roadster uzun kaputu ve yuvarlak farlar ile dikkat çekiyor. Ayrıca aerodinamik ön fasya ve aydınlatma grafikleri otomobilin elektrikli olduğunu haber veriyor.

 

Diğer dikkat çeken özellikler arasında eğimli ön cam, modern ve aerodinamik kaporta, dev türbin stili tekerlekler bulunuyor. Ayrıca köşeli arka kısım özgün arka lambalarla göze çarpıyor.

Şu noktada otomobil hakkında detaylar bilinmiyor ancak firmanın son roadster modeli TF 2011’de üretimden kaldırıldı. Model çok popüler olmamıştı ancak firmanın roadster mirasının bir parçasıydı ve bu miras MGA ve MGB gibi ikonları da içeriyordu.

 

MG eskisi gibi değil ve firma pek çok kez el değiştirdi, en son da SAIC’de kaldı. Spor otomobiller kenara itilerek crossover modellere odaklanıldı hatta Tayland’da bir pickup çıkartıldı.

Öte yandan iki yıl önce MG’nin bir Mazda MX-5 Miata rakibi üzerinde çalıştığı hakkında söylentiler çıktı. Bu modelin elektrikli sistem, yeni bir platform ve dört çekişli sistemle geleceği söyleniyor.

Son Güncelleme : 12 Mayıs 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo