Martaş Otomotiv'den Müşterilerine Koronavirüs Tedbir Paketi

Ototeknikveri     13 Mayıs 2020 09:54

Martaş Otomotiv, yaşamakta olduğumuz bu zor günlerde, 40 yıllık yolculuğunun ayrılmaz bir parçası olan müşterilerinin sağlıkla kalmaları için Koronavirüs Tedbir Paketi’ni hazırladı.

Martaş Otomotiv'den Müşterilerine Koronavirüs Tedbir Paketi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Tüm dünyayı olduğu gibi Türkiye’yi de etkisi altına alan koronavirüsün (COVID-19) hem dünyada hem de ülkemizde en kısa sürede yenileceğine olan inancını kaybetmeyerek yatırımlarına ve çalışmalarına hız kesmeden devam eden Martaş Otomotiv, tüm paydaşlarının olduğu gibi müşterilerinin de sağlıkla kalabilmesi için mümkün olan tüm çabayı gösteriyor. Bu nedenle Martaş Otomotiv, yaşamakta olduğumuz bu zor günlerde, 40 yıllık yolculuğunun ayrılmaz bir parçası olan müşterilerinin sağlıkla kalmaları için Koronavirüs Tedbir Paketi’ni hazırladı.

 

Koronavirüsle mücadelede en çok kullanılan hijyen ürünlerinden oluşan paket, Martaş Otomotiv’in İstanbul Avrupa Yakası’nda yeni açılan dağıtım merkezinde, hijyenik koşullar altında hazırlandı ve Türkiye’nin dört bir yanındaki otomotiv yedek parça perakende noktası olan müşterilerine dağıtımı yapıldı.

 

Son Güncelleme : 13 Mayıs 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo