2021 VW Golf Variant’dan Casus Fotoğraflar

Ototeknikveri     18 Mayıs 2020 12:11

Volkswagen yeni Golf Variant’ın testlerine Almanya’da başladı. Casus fotoğrafçılar da bu anları ölümsüzleştirmek için elbette oradaydılar.

2021 VW Golf Variant’dan Casus Fotoğraflar
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Golf Mk8’in ikinci gövde tipi diğeriyle (beş kapılı hatchback) aynı ön kısma sahip, arka kısım ise önceki nesli hatırlatıyor. Arka lambalara yakından bakıldığında kamuflajlı oldukları görülüyor. Bu da burada bizi bazı yenilikler beklediğinin işareti.

 

Plaka tampondan arka kapağa alınmış. Burada ayrıca gizlenmiş bir egzoz çıkışı ve muhtemelen bir krom şeridin yer alacağı difüzör bulunuyor.

 

İç mekan yeni nesil hatchback modelden aynen alınacak. Konsol tasarımı ortadaki büyük multimedya sistemi ekranıyla dikkat çekerken üzerinde geniş hava girişleri ve yanında dijital göstergeler bulunuyor. Üç kollu ve çok fonksiyonlu direksiyon simidi, ambiyans aydınlatması, otomatik şanzımanlı modellerde ufak vites seçici diğer özellikler arasında. Hatchback model ile aradaki en önemli fark önemli ölçüde artan bagaj kapasitesi.

 

Motor serisinde de önemli sürprizler beklenmiyor. Bilindik 1.0, 1.5 ve 2.0 litre benzinli motorlara 2.0 litre dizel motor katılacak. Elektrifikasyon seçenekleri de sunulacak, ayrıca henüz resmileşmese de serinin en üzerinde performans odaklı Golf R Variant yer alacak. Sportif model 2.0 litre dört silindirli 330 hp motorla gelecek ve 4Motion dört çekişli sürüş sistemi ile çift debriyajlı otomatik şanzımandan faydalanacak.

 

Prototipin kamuflajının az olduğuna bakarak tanıtıma sadece birkaç ay kaldığını söyleyebiliriz.

Son Güncelleme : 18 Mayıs 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo