SsangYong Avrupa Yolcusu Güncellenen Tivoli’yi Detaylandırdı

Ototeknikveri     19 Mayıs 2020 03:29

Güncellenen SsangYong Tivoli Kore’de bir yıl önce çıkmıştı, şimdiyse Avrupa piyasalarına geliyor.

SsangYong Avrupa Yolcusu Güncellenen Tivoli’yi Detaylandırdı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Güncellenen yarı kompakt SUV dış cephe ve iç mekan yenilikleri, gelişmiş güvenlik ve multimedya teknolojileri, ayrıca yeni güç aktarım organları sunuyor. Ön kısım tasarımında farlar, ön panjur ve daha büyük hava girişleri ve üç katlı sis lambalarıyla tampon yenilenmiş.

 

Arkada yeni bir tampon, revize edilmiş LED arka lamba imzaları ve daha belirgin çıkıntısıyla yeni bagaj kapağı dikkat çekiyor.

 

İç mekanda daha da önemli değişiklikler var. Yeniden tasarlanan gösterge paneli, orta konsol ve yüksek kalite kontrol araçları dikkat çekiyor. SUV ayrıca 10.25 inç LCD kontrol paneli ve 8 inç Screen Smart Audio System (Ventura ve Ultimate modellerinde standart) geliyor.

 

Multimedya sistemi DAB radyo, RDS, USB girişi, Apple CarPlay, Android Auto ve arka kamera ile geliyor. Ayrıca her donanım seviyesi DAB+ özelliğiyle net ve kaliteli ses sunuyor, Bluetooth teknolojisiyle akıllı telefondan otomobilin sistemine müzik akışı aktarılabiliyor.

 

Tivoli mekanik güncellemeler de sunuyor. İki yeni turboşarjlı benzinli motor bunlar arasında: 1.2 Gdi Turbo üç silindirli ve 1.5 Gdi Turbo dört silindirli. Daha önce sunulan 1.6 litre dört silindirli turbo dizel ise yükseltildi. Üç motor da en yeni Euro 6D emisyon standartları ile uyumlu.

 

Giriş seviyesi 1.2 litre motor altı vitesli manuel şanzımanla geliyor ve güç çıkışı 128 PS (126 hp), tork değeri 230 Nm. Benzinli 1.5 litre motor altı vitesli manuel ya da otomatik şanzımanla alınabiliyor. Bu motorun güç çıkışı 163 PS (161 hp), tork değeri 280 Nm.

 

Güncellenen dizel ise 136 PS (134 hp) güç çıkışına, 324 Nm tork değerine sahip. Dizel motor altı vitesli manuel ya da otomatik şanzımanla alınabiliyor. Motordan bağımsız olarak 2020 Tivoli modellerinin tümü önden çekişli sürüş sistemiyle geliyor.

 

SsangYong Tivoli’nin aktif güvenlik sistemlerini de güncelledi. Standart sistemler Ön Çarpışma Uyarısı, Şeritten Ayrılma Uyarısı, Otomatik Acil Fren, Şerit Koruma Asistanı, Trafik İşaretleri Tanıma, Sürücü Dikkat Uyarısı, Öndeki Taşıt Başlatma Uyarısı, Acil Durdurma Sistemi ve Güvenli Mesafe Uyarısı’ndan oluşuyor.

 

Giriş seviyesi Tivoli EX için İngiltere’de fiyatlar 13.995 sterlin’den başlıyor. Bu modelde üç silindirli benzinli motor bulunuyor. Seyir kontrolü, elektrikli camlar, uzaktan kilitleme, DAB radyo, iPod ve Bluetooth bağlantısı, 16 inç çelik jantlar, manuel klima, altı hava yastığı giriş seviyesindeki standart özellikler arasında.

Son Güncelleme : 19 Mayıs 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo