Mercedes E-Serisi Coupe ve Cabrio’dan Teaser

Ototeknikveri     20 Mayıs 2020 10:48

Mercedes güncellenen E-Serisi Coupe ve Cabrio’dan ilk teaser görselleri yayınladı.

Mercedes E-Serisi Coupe ve Cabrio’dan Teaser
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yakında resmi tanıtımı yapılacak modeller güncellenen sedan ve station wagon kardeşlerinin izinden gidecek.

 

Mercedes şimdilik detayları gizli tutuyor ancak güncellenen E-Serisi Cabrio’nun “günlük kullanım kolaylığı, sektöre örnek olacak seviyede güvenlik ve olağanüstü seyahat konforunu sportif, şık tasarımla birleştirdiği” belirtildi. Firma ayrıca daha dinamik ön fasyanın elmas görünümlü ön panjur ve daha düz LED farlarla dikkat çektiğini söyledi.

 

Cabrio modelin her zamankinden daha verimli ve güçlü olacağı vadediliyor. Modelde yeni motorların EQ Boost teknolojisiyle gelmesi bekleniyor.

 

Mercedes-AMG güncellenen E53 Coupe’nin elektriklendirilmiş güç aktarım sistemiyle geleceğini onayladı. Otomobilde turboşarjlı 3.0 litre altı silindirli 429 hp (320 kW / 435 PS) güç çıkışı ve 520 Nm torka sahip motor bulunacak. Buna EQ Boost marş jeneratörü ilave 21 hp (16 kW / 21 PS) güç çıkışı ve 249 Nm tork ile eşlik edecek.

 

E53 tamamen yenilenmiş bir iç mekan ve karakteristik tasarım özellikleriyle güçlendirilmiş bir kimliğe sahip olacak.

 

Henüz yanıtlanmamış pek çok soru var ancak güncellenen E-Serisi Sedan Coupe ve Cabrio modellerin yeni bir direksiyon simidi, yeni döşemeler, dijital kontrol paneli ve multimedya sistemi için 10.25 inç ya da 12.3 inç ekranlar ile gelmesi bekleniyor. Ayrıca güncellenen sürüş yardım sistemleri ve özel koltuklar ya da Urban Guard koruma paketleri gibi pek çok ekstra yenilik de bekleniyor.

 

Ayrıca yenilikler arasında altı silindirli ve hibritleştirilmiş 2.0 litre dört silindirli benzinli motor da olabilir. İkincisi 197 hp (147 kW / 200 PS) güç çıkışı üretiyor ve entegre marş jeneratörü bulunuyor. Bu da ilave 20 hp (15 kW / 20 PS) güç çıkışı ve 180 Nm tork sunuyor.

 

Mercedes güncellenen E-Serisi Coupe ve Cabrio’nun ne zaman tanıtılacağını söylemedi ancak en geç bir ya da iki ay içinde tanıtım bekleniyor.

Son Güncelleme : 20 Mayıs 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo