Güncellenen BMW 5 Serisi ve 6 Serisi GT 27 Mayıs’ta Tanıtılacak

Ototeknikveri     22 Mayıs 2020 12:38

Güncellenen BMW 5 Serisi ve 6 Serisi Gran Turismo 27 Mayıs’ta Kore’de düzenlenecek bir etkinlikle tanıtılacak.

Güncellenen BMW 5 Serisi ve 6 Serisi GT 27 Mayıs’ta Tanıtılacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Tanıtım haberi BMW Kore’nin resmi Instagram sayfası tarafından da onaylandı. Burada yayınlanan bir teaser kamuflajlı prototipin yenilenen ön fasyasını gösteriyor. Bir diğer videoda ise yeniden şekillendirilen LED gündüz farları görülüyor.

 

Güncellenen 5 Serisi’nin fotoğrafları bu ay başından itibaren sızdırılmaya başlanmıştı. Bu fotoğraflarda otomobilin biraz daha büyük ön panjur, daha şık farlar ve yeni arka lambalarla geldiği görülüyor.

 

Çok daha agresif ve sportif bir görünüm veren bu yeni farlar otomobildeki en önemli değişikliklerden birisi diyebiliriz. Henüz BMW 6 Serisi’nin fotoğrafları ortaya çıkmadı ancak casus fotoğraflar bu modelde de aynı büyüyen ön panjurlar ve benzer farların olacağını düşündürüyor.

BMW 5 Serisi ve 6 Serisi Gran Turismo güncellemesi M5 sedan dahil tüm versiyonlara uygulanacak. BMW mühendislerinin 4.4 litre çift turbo V8 motorun güç çıkışını artırıp artırmayacakları henüz bilinmiyor ancak güç aynı kalsa bile standart 592 hp (600 PS) ve 750 Nm fazlasıyla yeterli. Biraz daha fazlasını isteyenler 617 hp (625 PS) M5 Competition modelini tercih edebilir.

 

Heyecan verici bir yeni M5 versiyonu da güncelleme kapsamında gelecek. BMW M5 CS adını alması beklenen bu model daha agresif ön ve arka tamponlara, arka rüzgarlığa, daha büyük hava girişlerine ve şık arka difüzöre sahip olacak. Güç çıkışının artması ve özel koltuklar, tekerlekler ve yeni egzozla birlikte otomobilin ağırlığının hafiflemesi bekleniyor.

Son Güncelleme : 22 Mayıs 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo