2021 Volkswagen Arteon Kamuflajsız Görüntülendi

Ototeknikveri     23 Mayıs 2020 12:19

Güncellenen VW Arteon neredeyse tamamen kamuflajsız şekilde fotoğraflandı. Bu sayede yenilenen tasarımı açıkça görebiliyoruz.

2021 Volkswagen Arteon Kamuflajsız Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Eğer mevcut Arteon’la ilgiliyseniz güncellenen modelin neredeyse hiç değişmediğini fark edebilirsiniz. Sadece çok dikkatli gözler küçük yenilikleri görebilecek. Bunlardan en belirgini küçülen ve yeniden stillendirilen farlar.

Ön panjur da daha az krom ile sadeleştirilmiş. Ayrıca hava girişlerindeki yenilenme fark ediliyor. Arka lambalarda da yenilikler olduğunu biliyoruz ancak görüntülenen bu tipin arka lambalarında kamuflajla tasarım kısmen gizlenmiş.

 

Bagaj kapağında yeni “Arteon” yazısının fontunun değiştiği ve harflerin birbirine yaklaştırıldığı anlaşılıyor.

Güncellenen VW Arteon performans odaklı “R” versiyonuna da sahip olacak. Arteon R’de kullanılacak güç aktarım organları ise şu an için tartışmalı. Bazı kaynaklar yeni Golf R’de gördüğümüz 333 PS (328 hp / 245 kW) 2.0 litre turboşarjlı dört silindirli motorun bu modele de geleceğini söylüyor. Buna dört çekişli sürüş sistemi ve çift debriyajlı otomatik şanzıman eşlik edebilir.

Yeni 3.0 litre VR6 çift turboşarjlı motor da olasılıklar arasında. 400 PS (395 hp) güç çıkışına sahip bu motor DSG şanzıman ve 4Motion dört çekişli sürüş sistemiyle sunuluyor. Bu donanımla otomobilin 4 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza ulaşması bekleniyor.

Ayrıca aileye bir Shooting Brake model de katılacak. Bu otomobilin fotoğrafları Volkswagen CC Travel Edition adıyla satılacağı Çin’de ortaya çıktı. Kaynaklar güncellenen VW Arteon’un yıl sonundan önce piyasada olacağını söylüyor.

Son Güncelleme : 23 Mayıs 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo