2021 Mercedes-Benz C-Serisi Dev Dikey Ekranla Geliyor

Ototeknikveri     25 Mayıs 2020 08:31

Hala oldukça iyi görünse de, 2014’den bu yana piyasada olan W205 nesli Mercedes-Benz C-Serisi yerini yeni bir modele bırakmaya hazırlanıyor.

2021 Mercedes-Benz C-Serisi Dev Dikey Ekranla Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bu yılın sonuna doğru çıkacak yeni C-Serisi kendisinden büyük E ve S Serisi’nden ilham alan tipik Mercedes-Benz stiline sahip.

 

Kamuflaj dış cephe tasarımının pek çok detayını başarıyla saklıyor ancak yeni desenlere sahip ince farlar ve krom bir şeritle birleşecek yatay arka lambalar dikkat çekiyor. Ön sarkıntı daha uzun görünüyor ve kapılardaki çizgiler öncekine göre daha az agresif.

 

2021 C-Serisi ayrıca yenilenen iç mekanıyla dikkat çekiyor. Konsolda ekran bolluğu ve MBUX multimedya sistemi gözlerden kaçmıyor. Maybach markalı S-Serisi’ne benzer şekilde orta konsolda dev bir dikey ekran bulunuyor. Bu ekran daha önceki modellerde gördüklerimizin hepsinden daha büyük ve kendisine bağımsız dijital kontrol paneli eşlik ediyor.

 

Konsolda klima ve havalandırma sistemleri için dokunmatik kontroller, akıllı telefon yuvası ve muhtemelen kablosuz şarj özelliği bulunuyor. Üç kollu direksiyon simidi sportif bir tasarıma sahip.

 

MRA mimarisinin güncellenmiş bir versiyonu yeni C-Serisi’nin temelini oluşturuyor. Platform elektrifikasyonu destekliyor. Bunun yanı sıra standart benzinli ve dizel dört ya da altı silindirli motorlar ve bir plug-in hibrit seçeneği sunulacak.

 

En üst seviye AMG modellerinde 4.0 litre çift turbo V8 motorun terk edileceği yönünde söylentiler var. Bunun yerini hibritleştirilmiş 2.0 litre motor alabilir. Bu motorun 500 hp güç çıkışı sunması bekleniyor.

 

Yeni C-Serisi’nin sedan versiyonunu station wagon ve muhtemelen yeni All-Terrain versiyonu takip edecek. Seriyi 2021 ya da 2022’de Coupe ve Cabrio versiyonlar tamamlayacak.

Son Güncelleme : 25 Mayıs 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo