2021 Land Rover Discovery Yenilenen Görünümünü Gizliyor

Ototeknikveri     26 Mayıs 2020 12:31

Land Rover üçüncü nesil Discovery SUV’yi 2017’de piyasaya çıkartmıştı. Otomobil kendinden önceki nesilleri her açıdan geride bıraksa da tasarımı tartışılabilir. Özellikle bagaj kapağı ve plaka yuvası.

2021 Land Rover Discovery Yenilenen Görünümünü Gizliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Land Rover Discovery modelini güncelleyerek tartışmalı tasarımını düzeltmeye çalışacak. Otomobil prototip formunda test edilmeye başlandı.

 

Prototipin fotoğraflarında ilginç bir şekilde hiçbir değişiklik görünmüyor. Otomobilde bir kamuflaj varmış gibi de durmuyor çünkü ön ve arka kısımlar mevcut model ile aynı.

 

Öte yandan, testlerdeki prototiplerin ilk başlarda eski gövde panelleriyle çıkması sektörde alışıldık bir uygulama. İlerleyen aylarda otomobilin üretime yakın ve daha farklı haliyle karşılaşabiliriz.

 

Peki neler bekliyoruz? Discovery Sport bu konuda bize fikir verebilir. Güncellenen Sport geçen yıl tanıtıldığında yeni ön panjur, güncellenen farlar ve arka lamba grafikleriyle gelmişti.

 

Discovery’de de bunlarla karşılaşabiliriz. Önde tekli gündüz farı grafikleri yerini ikili bir ışık şeridine bırakabilir (Sport’da olduğu gibi). Arkada ise daha modern bir aydınlatma görebiliriz.

 

Ayrıca daha muhafazakar görünümlü bir bagaj kapağı ve ortalanmış bir plaka yuvası beklenebilir.

 

İç mekanda daha modern bir konsol ve muhtemelen dijital göstergeler, daha büyük ve yetenekli bir multimedya sistemi, yeni döşemeler gibi özellikler olabilir. Range Rover Velar ya da Evoque’da karşımıza çıkan direksiyon simidi tasarımı da ihtimaller arasında.

 

Dört ve altı silindirli benzinli ve dizel motorlara bir plug-in hibrit versiyon eşlik edebilir.

Son Güncelleme : 26 Mayıs 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo