Yeni 2021 Hyundai Santa Fe’den Teaser

Ototeknikveri     26 Mayıs 2020 11:27

Yeni 2021 Hyundai Santa Fe’den bir dizi teaser yayınlandı. Bu bir güncellemeden çok daha fazlası.

Yeni 2021 Hyundai Santa Fe’den Teaser
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Geçtiğimiz aylarda casus fotoğrafçıların çektiği görüntüler tanıdık bir gövde, revize edilen ön ve arka kısımlar ve ağır bir kamuflaj ile dikkat çekiyordu. Yeni teaser görselleri ise yenilenen ön kısma net bir şekilde bakma şansı veriyor.

 

En dikkat çeken yenilik T şekilli LED gündüz farlarıyla revize edilen ayrık farlar. Bunlar yeni Santa Fe’yi mevcut modelden ve diğer Hyundai modellerinden farklılaştırıyor. Ayrıca geniş ön panjur geometrik desenlerle görülüyor ve bu da SUV’ye yeni bir karakter kazandırıyor.

 

Hyundai yeni modelin yepyeni üçüncü nesil mimariyle geleceğini söylüyor. Hyundai’nin üçüncü nesil taşıt mimarisi başka modellerde de kullanılacak, daha hafif ve esnek olacak. Kia – Hyundai grubu 2012 yılında Sorento modelinin güncellemesinde de yeni bir mimari kullanmıştı.

Yeni mimari performans, yol tutuşu ve güvenlik bakımından da önemli gelişmeler sunuyor. Ayrıca bu sayede hibrit ve plug-in hibrit versiyonlar da ilk kez sunulabilecek. Geleneksel benzinli motorlar da sunulmaya devam edilecek.

 

Mevcut Hyundai Santa Fe 2018 yılının başından beri belirli piyasalarda satılıyor. Firmanın SUV’yi bu kadar çabuk güncellemesi şaşırtıcı ve heyecan verici.

 

Hyundai yeni Santa Fe hakkında daha fazla bilginin önümüzdeki haftalarda yayınlanacağını ve modelin Eylül başından itibaren Avrupa’da çıkacağını açıkladı.

Son Güncelleme : 26 Mayıs 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo