2020 Citroën C3 Aircross 'Rip Curl' ile Tazelendi

Ototeknikveri     26 Mayıs 2020 11:56

C3 Aircross Citroen’in Rip Curl versiyonuna kavuşan en yeni modeli oldu. Citroen’in surf giysileri üreten marka ile ortaklığı, taze ve enerjik stile sahip otomobiller ile sonuçlanıyor.

2020 Citroën C3 Aircross 'Rip Curl' ile Tazelendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

C3 Aircross Rip Curl adını alan yeni özel model, 1 Haziran’da piyasaya çıkacak. Shine donanım seviyesini temel alan model dışarıda ve iç mekanda pek çok kozmetik yenilikle geliyor.

Platinum Grey, Cumulus Grey, Perla Nera Black ve Natural White renk seçenekleriyle sunulacak özel model siyah bir tavan ve parlak siyah portbagaj, ön ve arkada koruyucu plakalar, ayrıca 16 inç Matrix alaşım jantlar ile dikkat çekiyor.

Dışarıdaki stil güncellemeleri renkli camlar, kapılarda özel logolar, ayrıca farlar, tekerlek kapaklarının çevresi ve yan ayna yuvalarında “Anodized Ochre” (koyu sarı) renk paketiyle tamamlanıyor. Kabinde Terpa kumaş döşemeler, beyaz dikişler ve koltuk sırtlarında koyu sarı şeritler göze çarpıyor.

7 inç multimedya sistemi, TomTom uydu navigasyon, ses tanıma özelliği, bağlantılı hizmetler, Apple CarPlay ve Android Auto akıllı telefon entegrasyonu yeni donanımlar arasında. Ayrıca Auto Pack ile otomatik klima kontrolleri, otomatik kararan arka aynası ve yağmur sensörlü silecekler sunuluyor.

Citroen Connect Box, SOS Pack, Aktif Güvenlik Freni ve Şehir Paketi de otomobille birlikte geliyor. Şehir paketi elektrikli camlar, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, arka park yardımı gibi özelliklerle sunuluyor.

Son Güncelleme : 26 Mayıs 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo