2020 Ford Edge ST-Line Performansı Değil Görünümüyle Etkileyecek

Ototeknikveri     27 Mayıs 2020 12:26

Baktığınız araç Ford Edge ST değil ancak 2020 Edge St-Line. Bu model standart ST ile aynı gibi görünse de performans yükseltmelerine sahip değil.

2020 Ford Edge ST-Line Performansı Değil Görünümüyle Etkileyecek
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Fiyat ve görünümü performansın önüne koyan müşterileri hedefleyen model SE ve SEL donanım seviyelerinin üzerinde, Titanium ve ST’nin altında konumlanacak. Sipariş defterleri şimdiden açıldı ve fiyatlar ABD’de 38.100 dolar’dan başlıyor. Bu da en üst donanım seviyesinden 5165 dolar daha az.

 

Görsel bakımdan yeniliklere dönersek, Edge ST-Line özgün ST stili ön panjur, kaporta ile aynı renkte tamponlar, siyah ST orta çizgi ve altında spor kaplamalar, ayrıca 20 inç parlak siyah alüminyum jantlarla geliyor.

Standart donanım LED aydınlatma, SYNC 3 multimedya sistemi, Waze, Ford+Alexa, Android Auto, Apple CarPlay ve kablosuz akıllı telefon şarj pedini kapsıyor. Edge ST-Line ayrıca Ford Co-Pilot 360 Assist Plus paketine sahip. Bu paket kaçınma manevrası asistanı, aktif park asistanı ve adaptif seyir kontrolü gibi güvenlik özellikleri içeriyor.

Otomobil gücünü tüm Edge serisinde bulunan 2.0 litre EcoBosst sıralı dört silindirli turboşarjlı motordan alıyor. Motorun güç çıkışı 93 oktan yakıt ile 250 hp, tork değeriyse 380 Nm. Buna sekiz vitesli otomatik şanzıman ve opsiyonel dört çekişli sürüş sistemi eşlik ediyor. Edge ST ise 335 hp 2.7 litre çift turbo V6 motor, sekiz vitesli otomatik şanzıman ve dört çekişli sürüş sistemiyle geliyor.

Son Güncelleme : 27 Mayıs 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo