2020 VW T-Roc Black Edition Şıklık Katıyor

Ototeknikveri     27 Mayıs 2020 02:18

Volkswagen’in kompakt crossover modeli T-Roc yeni Black Edition donanım seviyesiyle karanlık yanını kabulleniyor.

2020 VW T-Roc Black Edition Şıklık Katıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

SE donanım seviyesini temel alan ve ön panjur, yan ayna yuvaları, tavan rayları gibi kısımlarda siyah rengin şıklığını getiren yeni özel versiyon İngiltere’de 23.750 sterlin (29.016 dolar) fiyatla satışa sunuldu. Modelde ayrıca karartılmış arka cam, 18 inç “Arlo Black” alaşım jantlar ve LED farlar bulunuyor.

 

Siyah tema kokpitte de konsol (piyano siyahı) ve tavan döşemesinde devam ediyor. Çok fonksiyonlu spor direksiyon simidi ve vites kolu gri dikişli deriyle kaplanmış. Alttan aydınlatma ve ambiyans aydınlatması paketi tamamlıyor.

 

Opsiyonel olarak Vienna deri döşeme, Beats ses paketi, spor süspansiyon ve benzeri özelliklere sahip olmak da mümkün. Standart donanım ise elektrikli ısıtmalı ve katlanabilir yan aynalar, entegre kapı altı aynaları, ön ve arka park sensörleri, adaptif seyir kontrolü ve akıllı telefon entegrasyonunu içeriyor.

 

T-Roc ailesinin yeni üyesi on farklı kaporta rengiyle geliyor. Bunlar Flash Red, Energetic Orange, Ravenna Blue, Turmeric Yellow ve Deep Black Pearl seçeneklerinden oluşuyor. Deep Black Pearl otomobile tamamen siyah bir görünüm katıyor. İki renkli kombinasyonlar da tercih edilebiliyor.

 

Küçük crossover gücünü standart 1.0 litre TSI benzinli 113 hp (115 PS / 85 kW) motordan alıyor. Dileyen müşteriler 2.0 litre TDI dizel 148 hp (150 PS / 110 kW) motoru sipariş edebiliyor.

Son Güncelleme : 27 Mayıs 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo