Yeni Ford Puma ST-Line Vignale Hem Sportif Hem Şık

Ototeknikveri     29 Mayıs 2020 11:30

Ford Puma ailesi yeni ST-Line Vignale donanım seviyesi ile genişliyor.

Yeni Ford Puma ST-Line Vignale Hem Sportif Hem Şık
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Sportif ST-Line ve şık Vignale’nin bir karışımı olan Puma ST-Line Vignale segmentindeki lüks seçeneklere karşı yarışacak. Otomobil özgün saten alüminyum üst ızgara, abanoz alt ızgara, büyük arka rüzgarlık ve kaporta renginde arka tampona sahip.

 

Yeni Puma ST-Line Vignale ayrıca LED farlar, Ford KeyFree sistemi, B&O lüks ses sistemi, Windsor deri kaplı koltuklar ve Manacor deri direksiyon simidiyle sunuluyor.

 

Ford’un Yerel Kaza ve Risk Bilgilendirmesi, ayrıca 1150 mm uzunluğa kadar nesnelerin dik şekilde taşınmasına izin veren MegaBox depolama çözümü de pratik özellikler arasında.

Yeni lüks donanım seviyesinin yanı sıra Ford ayrıca 1.5 litre EcoBlue dört silindirli turbo dizel motoru Puma serisine kazandırdı. Motor 118 hp (120 PS / 88 kW) güç çıkışına sahip ve altı vitesli manuel şanzımanla geliyor. Yakıt tüketimi 4.5 litre/100 km olarak açıklandı.

 

Bir diğer seçenek de 1.0 lite EcoBoost turboşarjlı üç silindirli benzinli motor ve 7 vitesli otomatik şanzıman kombinasyonu. Motorun güç çıkışı 123 hp (125 PS / 92 kW) ve yakıt tüketimi 6.0 litre/100 km.

 

Puma ailesinin büyümesi önümüzdeki aylarda performans odaklı Puma ST ile devam edecek. Bu model 1.5 litre üç silindirli motorunu Fiesta ST ile paylaşacak. 197 hp (200 PS / 147 kW) güç çıkışı ve 290 Nm tork üreten motora altı vitesli manuel şanzıman ve önden çekişli sürüş sistemi eşlik edecek. Fiesta ST bu donanımla 6.5 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkabiliyor.

Küçük crossover modelin en üst donanım seviyesinin üretimi önümüzdeki aylarda Romanya’da Craiova’da başlayacak. Standart Puma da bu fabrikada üretiliyor.

Son Güncelleme : 29 Mayıs 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo