Yeni 2022 Mercedes GLC’den İlk Casus Fotoğraflar

Ototeknikveri     31 Mayıs 2020 04:44

Casus fotoğrafçılar yeni nesil Mercedes-Benz GLC’yi görüntüledi.

Yeni 2022 Mercedes GLC’den İlk Casus Fotoğraflar
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mercedes-Benz şimdiden yeni GLC kompakt lüks SUV üzerinde çalışmaya başladı. Otomobil hala kamuflajlı da olsa otomobil son şeklini almış gibi görünüyor. SUV mevcut modelden daha alçak bir tavan çizgisine sahip, ayrıca genel uzunluk ve aks mesafesi artmış.

 

Mercedes-Benz GLC’nin (kod adı X254) daha uzun ve yatay bir kaputa sahip olduğunu da belirtelim.

 

Dikkate değer diğer detaylar arasında üretime hazır görünen farlar, aero stili tekerlekler ve geçici gibi görünen arka lambalar da bulunuyor. Yeni nesil C Serisi ile olduğu gibi, yeni GLC de sadece elektriklendirilmiş sistemlerle sunulacak. Bunlar dört silindirli ve altı silindirli benzinli ve dizel motorlar için yarı hibrit desteğini be plug-in hibrit versiyonları da içerecek.

 

Yeni model teknolojik bakımdan mevcut GLC’den çok daha sofistike olacak, yeni sürüş yardım sistemleri ve MBUX multimedya sistemiyle gelecek. 2021 C-Serisi ile benzer bir konsol, tamamen dijital bir orta konsol ve kontrol paneli görevi yapan büyük bir ekran bekleniyor.

 

Yeni nesil Mercedes-Benz GLC Almanya’daki Sindelfingen ve Bremen fabrikalarında, ayrıca Valmet Automotive tarafından Finlandiya’da üretilecek. Yeni Mercedes-Benz GLC’nin 2022’de çıkması bekleniyor.

Son Güncelleme : 31 Mayıs 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo