Citroen Yeni C1 JCC+ Özel Modelini Tanıttı

Ototeknikveri     31 Mayıs 2020 07:12

Citroen ve Jean-Charles de Castelbajac arasındaki son işbirliği C1 JCC+ adlı özel modelle sonuçlandı. Küçük şehir otomobili İngiltere’de 14.135 sterlin’den (17.321 dolar) başlayan fiyatlarla siparişe açıldı.

Citroen Yeni C1 JCC+ Özel Modelini Tanıttı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Tıpkı 2018’de tanıtılan Citroen C3 JCC+ gibi, C1 modeli de moda ile ilgili müşterileri hedef alıyor, iç mekanda ve dış cephede çeşitli özel dokunuşlar sunuyor.

 

Kontrast siyah tavan, koyu renk camlar, mat siyah tekerlek kemeri eklentileri, Planet 15 inç siyah alaşım jantlar, kırmızı kapı aynası yuvaları, mavi tekerlek göbekleri ve sarı C sütunu grafikleri dikkat çeken dış cephe özellikleri arasında. Kırmızı, mavi ve sarı Jean-Charles de Castelbajac’ın sıkça kullandığı favori renkleri.

 

Yeni modelde, ön kapılarda ve bagaj kapağında JCC logoları bulunuyor.

C1 JCC+ toplam beş renk seçeneğiyle sunuluyor ve hepsi siyah tavanla birlikte kullanılabiliyor: Lipizzan White, Gallium Grey, Carlinite Grey, Caldera Black ve Scarlet Red.

İç mekanda JCC+ logosu ön koltuklarda ve yer paspaslarında görülebiliyor. Kırmızı konsol, hava girişlerinin etrafında beyaz detaylar, dokunmatik ekran ve vites kolunda parlak siyah detaylar dikkat çekiyor.

Diğer özellikler arasında otomatik klima, otomatik farlar, elektrikli ve ısıtmalı kapı aynaları, elektrikli ön camlar ve PLIP özelliğiyle merkezi kilitleme, yüksekliği ayarlanabilir sürücü koltuğu, koyu renk pencereler, kapıların içlerinde krom kaplama kollar, 7 inç dokunmatik ekran, Mirror Screen akıllı telefon entegrasyonu, Yokuş Kalkış Asistanı ve Arka Kamera bulunuyor.

Performans için Citroen C1 JCC+ özel modeli 71 hp gücünde 3 silindirli Vti 72 Euro 6.3 benzinli motor ile geliyor.

Son Güncelleme : 31 Mayıs 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo