Honda 2021 Insight’ı Yeni Donanım Seviyesi ile Güncelledi

Ototeknikveri     31 Mayıs 2020 10:50

Honda Japonya’da Insight hibrit modelini yeni donanım seviyesi ve bazı orijinal aksesuarlar ile güncelledi.

Honda 2021 Insight’ı Yeni Donanım Seviyesi ile Güncelledi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Insight 2018’de piyasaya çıkışından bu yana ilk kez güncelleniyor. Honda Insight serisi EX versiyonunu temel alan yeni EX Prime Style donanım seviyesi ile büyüyor.

 

Yeni modelin ön panjurunda koyu krom kaplama dikkat çekiyor, ayrıca arka tampon, entegre bagaj kapağı rüzgarlığı, 17 inç aero stili alüminyum tekerlekler sunuluyor. Fildişi rengindeki iç mekan yeşil detaylarla daha da çarpıcı hale geliyor. İçeride deri ve süet döşemeler dikkat çekiyor.

 

Honda EX Black Style donanım seviyesinde de değişiklikler yaptı. Bu versiyonda 18 inç alaşım jantlar daha önceki 17 inç jantların yerini aldı. Ayrıca paslanmaz çelik spor pedallar ve Premium Crystal Blue Metallic ve Premium Crystal Red Metallic dış cephe boyaları için uyumlu iç mekan dikişleri sunuluyor.

 

Honda Access Insight için orijinal aksesuarlarını da güncelledi. Dış cephe için yeni Insight EX Prime Style daha belirgin bagaj kapağı rüzgarlığı, park sensörleri ve çamurluklar ile geliyor.

 

Müşteriler ayrıca akustik kaliteyi yükselttiği söylenen özel ses sistemini, ön kamera sistemini ve navigasyon ya da akıllı telefona bağlanabilen “DRH-204VD” kamera tipi sürüş kaydediciyi seçebiliyorlar. Bunlar dışında da müşterilerin ihtiyaçlarına göre çok çeşitli seçenekler sunuluyor.

 

Honda Insight aynı iki motorlu hibrit sistemle devam ediyor. Şimdi e:HEV adını alan sistem Atkinson döngülü 1.5 litre dört silindirli benzinli motor (108 hp) ile elektrikli motoru (96 kW/129 hp) birlikte kullanıyor. Elektrikli CVT şanzıman ve 1.1 kWh lityum iyon pil de sistemde yer alıyor.

Son Güncelleme : 31 Mayıs 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo