Opel Mokka’dan Yeni Teaser

Ototeknikveri     01 Haziran 2020 01:50

Opel yeni nesil Mokka’dan bir teaser yayınladı. Bu kez bagaj kapağındaki Mokka logosunu görebiliyoruz.

Opel Mokka’dan Yeni Teaser
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni bir font ile tasarlanan logo kolayca okunabilecek ve donanım seviyesi ya da motor seçeneğini belirten diğer logolarla karıştırılmayacak. Pilli elektrikli modelde MOKKAe logosu bulunacak.

Opel tasarım yöneticisi Mark Adams yeni modelle ilgili “Logo yeni Mokka’nın kati kusursuzluğunu vurguluyor. Harfler otomobilin genişliğini pekiştirecek şekilde şık ve yatay bir formda tasarlandı. Logonun ortalanması Opel’in ana görsel bileşenlerin dikey ve yatay eksenlerle yerleştirilmesi stratejisine uygun. Elektrikli Mokka-e Opel markası için yeni bir çağın başlangıcı. Form ve fonksiyon mükemmel bir şekilde birbirine bağlanıyor. İşte bu Alman ruhu.” diye konuştu.

Opel otomobilin ön kısmını da “Çok çekici özelliklere sahip, tıpkı bir Alman süpermodel gibi disiplinli, aynı zamanda cana yakın ve hoş görünüşlü” olarak tanımlıyor.

PSA’nın liderliğinde geliştirilen 2021 Mokka CMP (EMP1) mimarisini temel alacak ve bunu yeni Corsa, Peugeot 2008, 2008 ve DS3 Crossback ile paylaşacak. Selefine kıyasla yeni model 120 kg daha hafif olacak.

Küçük içten yanmalı motorlar otomobile güç verirken, çevre dostu bir seçenek arayanlar için Mokka-e de sunulacak. Bu elektrikli versiyonla ilgili detaylar henüz bilinmiyor ancak Corsa-e ile aynı sistemi kullanırsa 134 hp güç çıkışı, 50 kWh pil ve 330 km sürüş mesafesiyle gelebilir. DS3 Crossback E-Tense modeli de 134 hp elektrikli motor ve 50 kWh pil ile geliyor.

Yeni Mokka’nın teslimatları 2021 yılının ilk aylarında başlayacak. Bu da ilk resmi fotoğrafları önümüzdeki aylarda görebileceğimiz anlamına geliyor.

Son Güncelleme : 01 Haziran 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo