2021 Kia Picanto Güncellenen Stili ve Yeni Teknolojileriyle Avrupa'da

Ototeknikveri     05 Haziran 2020 02:30

Geçen ay Morning Urban adıyla Kore piyasasında ortaya çıkmasının ardından, güncellenmiş Kia Picanto şimdi de Avrupa'da kendini gösterdi.

2021 Kia Picanto Güncellenen Stili ve Yeni Teknolojileriyle Avrupa'da
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Şehir otomobili Kia Picanto, yenilenen tasarımı, GT-Line ve X-Line versiyonları, yeni iç mekan renk özelleştirme seçenekleri, iki yeni Smartstream motor ve güncellenmiş bilgi-eğlence ve güvenlik teknolojileriyle geliyor.

 

Stildeki yeniliklere bakarsak, güncellenen Kia Picanto özellikle sportif GT-Line ve SUV benzeri X-Line modelleri için dış cephede göze çarpan güncellemeler sunuyor. "Kaplan burnu" ön panjur yeni dokulu çerçevesi ve açık bağlantılı görünümüyle dikkat çekerken, yeniden tasarlanan farlara uzanan krom detaylar, GT-Line'daki kırmızı vurgular, X-Line'daki siyah detaylar ve farlara entegre edilen LED gündüz sürüş ışıkları öne çıkan özellikler arasında.

 

Arkada, 2021 Picanto arka lambalar için yeni bir LED imzası ve daha ince bir sis farı tasarımı sunuyor. Ayrıca, hem Picanto GT-Line hem de X-Line, daha keskin kırışıklıklar içeren yenilenmiş, modele özgü ön ve arka tampon tasarımlarına sahip. Müşteriler 10 kaporta rengi ve iki yeni alüminyum alaşımlı jant tasarımı arasında seçim yapabiliyor. Jantlar 16 kollu 14 inç veya iki tonlu elmas kesimli 16 inç seçeneklere ayrılıyor.

 

İç mekana gelince, 2021 Kia Picanto gelişmiş multimedya ekranları ve yeni kişiselleştirme seçenekleri sunuyor. Uydu navigasyonlu daha büyük 8.0 inç dokunmatik ekran artık gösterge panelindeki yüksek çözünürlüklü 4.2 inç dijital ekranla eşleştiriliyor. Multimedya sistemi, standart Bluetooth çoklu bağlantı, Apple CarPlay ve Android Auto ile UVO Connect ‘Phase II’ telematik özelliklerini sunuyor.

 

Donanım seviyesine ve piyasaya bağlı olarak, kabin siyah kumaş veya sentetik deri koltuklar ile sunuluyor, ayrıca döşemelerde farklı dokular ve siyah, gümüş veya parlak siyah kaplamalar dikkat çekiyor. Alıcılar, Lime Pack, Orange Pack, Red Pack ve Green Pack gibi isteğe bağlı yeni iç renk paketleri arasında seçim yapabiliyor.

 

Güç aktarma organlarına bakarsak, Koreli şehir otomobili iki yeni Smartstream üç silindirli benzinli motordan güç alıyor: 67 PS (66 HP) doğal emişli 1.0 litre ve 100 PS (99 HP) 1.0 litre T-GDi turbo. Yeni Entegre Termal Yönetim Sistemi (ITMS) ve beş vitesli manuel şanzımana dayanan isteğe bağlı Otomatik Manuel Şanzıman (AMT) sayesinde motorların öncekilerden daha ekonomik ve daha temiz olduğu söyleniyor.

 

2021 Picanto, yeni Gelişmiş Sürücü Destek Sistemleri (ADAS) ve bir dizi yeni aktif güvenlik sistemi de dahil olmak üzere yükseltilmiş bir güvenlik paketinden de yararlanıyor. Donanım seviyesine bağlı olarak, yeni ADAS serisi, araç ve yaya tespiti ile İleri Çarpışma Önleme Yardımı, Kör Nokta Çarpışma Önleme Yardımı, Şerit Tutma Yardımı, Sürücü Dikkat Uyarısı ve Şerit Takip Yardımı içeriyor.

 

Şerit Takip Yardımı, yol işaretlerini izlemek ve Picanto'yu şeridinin merkezinde tutmak için öne bakan kamerayı ve sensörleri kullanıyor. Picanto ayrıca Arkadan Geçen Trafik Çarpışmadan Kaçınma Yardımı, Acil Durdurma Sinyali ve Yokuşta Kalkış Yardım Kontrolü sunuyor.

 

Kia, 2020'nin üçüncü çeyreğinde Avrupa'da ve dördüncü çeyrekte İngiltere'de 2021 Picanto'nun satışına başlayacak.

Son Güncelleme : 05 Haziran 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo