Üçüncü Nesil 2023 BMW X1’den Casus Fotoğraflar

Ototeknikveri     07 Haziran 2020 08:39

BMW ikinci nesil X1 modeline birkaç güncelleme yapalı yaklaşık bir yıl oluyor. Üçüncü nesil için hazırlıklar ise tüm hızıyla devam ediyor.

Üçüncü Nesil 2023 BMW X1’den Casus Fotoğraflar
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Modelin ilk nesli E84 X1 2009 – 2015 yılları arasında altı yıl piyasada kalmıştı. F48 üretime girdiğinde model önden çekişli platforma geçiş yaptı. Şimdi yeni gelecek üçüncü nesil casus fotoğrafçıların kameralarına ilk kez yakalandı.

Mevcut X1 gibi, yeni nesil de 2 Serisi Active Tourer ile bağlantılı olacak. İçi ve dışı görüntülenen bu model de Alman otomobil üreticisinin tasarım dilindeki değişimi gösteriyor.

Sıkı kamuflaja rağmen yeni X1’in arka lambalarının yeni 2 Serisi ile benzer tasarıma sahip olduğunu söyleyebiliriz. Bu tasarım lamba yuvalarını dışarı doğru çekerken, dikdörtgen bir şekil ortaya koyuyor. Mevcut X1’e kıyasla yeni arka lambalaron boyutu daha küçük olabilir.

Tavan daha eğimli görünüyor hatta Audi Sportback’i hatırlatıyor bile denebilir.

Ön kısma gelirsek, farlar daha ince ve ön panjurun boyutu korkulduğu kadar büyük değil ya da modern BMW standartlarına göre makul boyutta denilebilir.

İç mekan da yine 2 Serisi Active Tourer ile ortak özelliklere sahip. Kavisli ve sürücü odaklı, çift ekranlı bir sistem, yeniden tasarlanmış gösterge paneli, orta konsol ve direksiyon simidi burada dikkat çekenler arasında.

2023 BMW X1’in bir dizi benzinli ve dizel motorla çıkması, ayrıca hala xDrive25e adını taşıyabilecek bir plug-in hibrit seçeneğe sahip olması bekleniyor.

Son Güncelleme : 07 Haziran 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo