Fiat E-Ducato: Yeni Bir Çağın Elektrikli Minibüsü

Ototeknikveri     08 Haziran 2020 12:42

Fiat hafif ticari minibüs modeli Ducato’nun elektrikli versiyonu E-Ducato’yu tanıttı. Ürün belli müşteriler ve pilot projelere satılacak.

Fiat E-Ducato: Yeni Bir Çağın Elektrikli Minibüsü
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Fiat yaklaşık bir yıl önce E-Ducato’yu prototip olarak tanıtmıştı. Şimdiyse üretim modeli olarak gördüğümüz araç standart Ducato ile aynı gövde tiplerinde ve yük kapasitelerinde sunulacak.

Fiat’ın elektrikli minibüsü azami güç çıkışı 120 hp, tork değeri 280 Nm olan bir elektrikli motorla geliyor. Müşteriler 200 km – 330 km arası sürüş mesafesi sağlayan farklı pil tipleri arasından seçim yapabiliyor. İtalyan otomobil üreticisi bunun gibi bir şehir içi teslimat aracı için sürüş mesafesinin yeterli olduğunu belirtiyor.

Fiat E-Ducato’nun 100 km/s azami hızı da yine şehir içi odaklı bir araç olduğunu ortaya koyuyor. Seçilen gövde tipine göre E-Ducato 10 – 17 metreküp yük hacmine ve 1950 kg taşıma kapasitesine sahip.

Ayrıca her E-Ducato %100 internete bağlı ve farklı müşteriler için farklı yazılım ve donanım çözümleri sunuyor. Bireysel ihtiyaçları olan profesyoneller ya da filo yönetimi için araç farklı şekillerde kullanılabiliyor.

Fiat’ın yeni elektrikli minibüsü yakında potansiyel kurumsal müşterilerle birlikte çalışma alanlarında kapsamlı testlere başlayacak. Böylece resmi olarak satışa çıkmadan önce araç her türlü koşulda kendini kanıtlamış olacak. Önümüzdeki aylarda piyasaya çıkacak Fiat E-Ducato ilk önce büyük Avrupa piyasalarında siparişe açılacak.

Son Güncelleme : 08 Haziran 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo