2021 Seat Ateca’nın Tanıtım Tarihi Açıklandı

Ototeknikveri     08 Haziran 2020 10:16

Ateca Seat için crossover çılgınlığını başlatan otomobil olmuştu. İlk üretimin başlamasından dört yıl sonra şimdi otomobil güncellenmiş haliyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

2021 Seat Ateca’nın Tanıtım Tarihi Açıklandı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Volkswagen Grubu’nun MQB platformunu temel alan kompakt crossover, ikinci nesil Tiguan, Skoda Karoq ve Audi Q3 ile yakından bağlantılı. Güncellenen Seat Ateca 15 Haziran Pazartesi günü resmi olarak tanıtılacak.

 

Firma tanıtım tarihi duyurusuyla birlikte bir de teaser video yayınladı. Videoda daha ince arka lambalar, dinamik dönüş sinyalleri ve plakanın altında, yeni bir yazı karakteri ile revize edilmiş Ateca logosu görülüyor. Difüzör de yine daha temiz bir görünümle güncellenmiş. Daha önceki fotoğraflar güncellenen Ateca’nın yeniden tasarlanmış bir ön tampon, biraz daha büyük ön panjur ve yeni farlarla geleceğini de gösteriyordu.

İç mekanda yeni döşeme seçenekleri ve multimedya sistemi için yeni bir yazılım sunulması bekleniyor. Seat’ın açıklamasına göre sürüş yardım sistemleri de güncellenerek verimlilik, güvenlik ve konfor düzeyi artırılacak.

Otomobilde daha verimli ve biraz daha güçlü yanmalı motorlar yer alacak. Yarı hibritler ve bir plug-in hibrit versiyon da seriye katılabilir ancak bu henüz resmileşmedi. Bu arada süspansiyonun sürüş konforunu artıracak şekilde düzenlenmesi bekleniyor.

2021 Ateca popüler Nissan Qashqai, Honda CR-V, Toyota C-HR ve Ford Kuga gibi diğer kompakt SUV’ler ile rekabet edecek.

Son Güncelleme : 08 Haziran 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo