Mercedes-Maybach S 650 Night Edition Sadece 15 Adet Üretilecek

Ototeknikveri     09 Haziran 2020 06:46

Bir otomobil üreticisinin basın açıklamasında yeni modelinin doğrudan rakiplerinin isimlerini geçirmesi alışıldık bir durum değil. Öte yandan, Daimler S 650 Maybach sedan modelinin Bentley Flying Spur ve Rolls Royce Ghost ile kapışacağınu bütün dünyanın bilmesini istiyor. Elbette bu 200 bin dolar üzerinde bir fiyat etiketiyle sunulacak.

Mercedes-Maybach S 650 Night Edition Sadece 15 Adet Üretilecek
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Standart Mercedes Maybach S 650 ABD’de 202.550 dolar’dan başlayan fiyatlarla satılıyor. Yeni Night Edition ise standart olmaktan epey uzak ve sadece 15 adet üretilecek. Özel modelin fiyat etiketi 242.950 dolar olarak belirlendi.

Özgün siyah ve karbon fiber bileşenlerle gelen Night Edition sadece ABD piyasasına sunulacak ve ülkede bayilere ulaşmaya başladı.

Dış cephe Obsidyen Siyah renginde, kabinde ise Porselen ve Siyah renklerde Nappa deri döşeme, Night Edition deri yer paspasları, bagajda porselen rengi kenarlarıyla siyah paspas dikkat çekiyor. Night Edition logoları ön çamurluklar ve iç mekanın çeşitli yerlerinde bulunuyor.

Standart özellikler arasında Maybach logolu V12 radyatör ızgarası, özel arka koltuklar, 64 renkli ambiyans aydınlatması, baş üstü ekranı, LED Akıllı Aydınlatma Sistemi ve Ultra Geniş Hüzmeli farlar, Adaptif Uzun Far Asistanı, Burmester 3D Surround ses sistemi, Sürüş Yardım Paketi, Gece Görüş Asistanı, AIRMATIC yarı aktif havalı süspansiyon ve Magic Body Control bulunuyor.

Otomobil gücünü 6.0 litre V12 biturbo motordan alıyor. Motorun güç çıkışı 621 hp (630 PS), tork değeriyse 1000 Nm. Bu donanımla otomobil 4.6 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkabiliyor.

Son Güncelleme : 09 Haziran 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo