2021 Opel Mokka’dan Ön Cepheyi Gösteren Teaser

Ototeknikveri     10 Haziran 2020 12:36

Opel Mokka’dan her hafta bir teaser yayınlamaya devam ediyor. Geçen hafta otomobilin 2018’de tanıtılan GT X Experimental konseptine benzeyen dijital kontrol panelini görmüştük.

2021 Opel Mokka’dan Ön Cepheyi Gösteren Teaser
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2021 Mokka’nın ana tasarım özelliği tüm ön cephe bileşenlerini entegre eden ve baştan başa uzanan “Vizor”. Bu bileşen sadece yeni nesil Mokka için önemli olmakla kalmıyor, aynı zamanda gelecekti tüm Opel modellerinde kullanılacak.

 

Kasklardaki siperliklerden esinlenen “Vizor” tasarım bileşeni tek modül içerisinde ön panjuru, farları ve markanın logosunu birleştiriyor. Opel Vizor ayrıca ilk nesil Opel Manta’dan ilham alıyor. Tasarımcılar Manta’nın ön panjurunu yeniden yaratırken siyah zemin üzerine ikiz far modüllerini kullanmış ve bunu ince bir krom şeritle çerçevelemiş.

 

Yeni Mokka’da standart LED lambalar ya da opsiyonel IntelliLux LED matrix farlar kullanılacak. Her iki seçenekte de entegre LED gündüz sürüş lambaları için kanat şekilli grafikler bulunacak.

Yeni tasarım klasik bir ön panjura ihtiyaç duymayan tamamen elektrikli Mokka-e’ye de uyum sağlayacak. Tam elektrikli Mokka-e 2021 yılı başlarında çıkacak, bunu benzinli ve dizel versiyonlar takip edecek.

 

Tüm versiyonlar PSA’nın CMP (EMP1) mimarisini kullanacak. Bu sayede 2021 Opel Mokka selefine kıyasla 120 kg hafifleyecek. Elektrikli Mokka-e’nin Opel Corsa-e ve DS 3 Crossback E-Tense ile aynı güç aktarım sistemini kullanması bekleniyor. Her iki modelde de 100 kW (136 PS / 134 hp) elektrikli motor ve 50 kWh pil paketi bulunuyor. Bu donanımla otomobil 330 km sürüş mesafesine sahip oluyor.

Son Güncelleme : 10 Haziran 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo