Güncellenen Volkswagen Arteon’dan Dijital Çizimler

Ototeknikveri     12 Haziran 2020 03:38

Volkswagen Arteon güncellenmiş haliyle 24 Haziran’da tanıtılacak.

Güncellenen Volkswagen Arteon’dan Dijital Çizimler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Arteon yeniden tasarlanan ön ve arka kısımları, güncellenen kokpit ve Shooting Brake adıyla yeni bir station gövde stili ile karşımıza çıkacak.

 

Resmi tanıtıma biraz daha zaman var ancak beklerken otomobilin dijital çizimlerine bakabiliriz. Bu çizimler teaser görseller ve casus fotoğraflar temel alınarak oluşturulmuş.

 

Kolesa’nın hazırladığı çizimlerde ön kısım daha büyük yan hava girişleriyle dikkat çekiyor. Alt panjur daha belirgin ve farları birleştiren ince bir ışık şeridi var.

Arka kısımda yeni lambalar güncellenmiş grafikleriyle dikkat çekerken, ince bir difüzör sahte egzoz çıkışlarına sahip. Güncellenmesi beklenen tamponun yanında bagaj kapağındaki Arteon logosunun da yeni bir yazı karakterine sahip olacağını biliyoruz.

 

Arteon ve Arteon Shooting Brake iki hafta içinde karşımıza çıkacak. Öte yandan, Arteon R’yi görmek isteyenlerin birkaç ay daha beklemesi gerekiyor. Sportif model özel gövde kiti, dörtlü egzozlar, yükseltilmiş frenler ve daha sert bir süspansiyon ile gelecek.

Modelde 3.0 ltire VR6 motorun 394 hp (400 PS / 294 kW) güç çıkışıyla yer alabileceği düşünülüyor ancak yeni Golf R modelinden 328 hp (333 PS / 245 kW) 2.0 litre turbo dört silindirli motor da alınabilir. Buna DSG şanzıman ve 4Motion dört çekişli sürüş sistemi eşlik edebilir.

 

Not: Çizimlerin Volkswagen ile alakası yoktur, bağımsız çalışmadır.

 

Son Güncelleme : 12 Haziran 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo