Uygun Fiyatlı VW ID. Charger Wallbox Avrupa’da Çıktı

Ototeknikveri     14 Haziran 2020 03:17

Volkswagen Avrupa’da ID. Charger Wallbox teslimatlarına başladı. Yeni şarj cihazı sekiz ülkede internet üzerinden ya da resmi bayilerden sipariş edilebiliyor. Cihazın tanışma fiyatı 399 euro olarak belirlendi.

Uygun Fiyatlı VW ID. Charger Wallbox Avrupa’da Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

ID.3 kompakt hatchback dahil olmak üzere yeni ID. Ailesi elektrikli otomobiller için geliştirilen ID. Charger Wallbox, Tip 2 bağlantıyı destekleyen tüm diğer elektrikli otomobillerde de kullanılabilecek.

 

Belirlenen fiyata kurulum ücreti dahil değil ancak firma kurulumun anlaşmalı oldukları sertifikalı elektrik teknisyenleri tarafından yapılacağını belirtiyor.

 

Yeni ID. Charger Wallbox önceki örneklerine kıyasla çok daha kolay bir satın alma, kurulum ve kullanım süreci sunuyor.

İlk etapta sadece temel versiyon sipariş edilebiliyor ancak daha ID. Charger Connect ve ID. Charger Pro versiyonları da alınabilecek. Tüm versiyonlar 11 kW seviyesine kadar çıkan şarj kapasitesine sahip, ayrıca Tip 2 şarj kablosu ve entegre DC rezidüel akım özelliğiyle geliyor.

 

Daha sonra gelecek iki üst versiyon gelişmiş bağlantı özelliğiyle şarj işleminin kontrolünü ve akıllı telefon üzerinden uzaktan erişimi destekleyecek. Bu versiyonlara düzenli yazılım güncellemeleri de sunulacak. Pro modeli entegre elektrik sayacı da içerecek, bu sayede şirket otomobili kullanan sürücüler elektrik tüketimini şirketlerine beyan edebilecek.

ID. Charger Connect ve Charger Pro sırasıyla 599 euro ve 849 euro fiyatla satılacak.

Son Güncelleme : 14 Haziran 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo