2021 Jaguar XF L ve Sportbrake Saklandıkları Yerden Çıktı

Ototeknikveri     14 Haziran 2020 07:10

Jaguar güncellenen XF için geliştirme ve test sürecini ağırdan alıyor gibi görünüyor. Geçtiğimiz sonbaharda bile prototipleri yollarda test edilirken görmüştük.

2021 Jaguar XF L ve Sportbrake Saklandıkları Yerden Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Son casus fotoğraflar ise sedan modelin uzun aks mesafeli versiyonunu gösteriyor. Şimdilik Çin piyasası ile sınırlı olmaya devam edecek bu versiyon ilginç bir şekilde fotoğraflarda İngiltere plakası ile görülüyor. Station versiyon Sportbrake için de durum aynı.

 

XF L adını koruyacak gibi görünen uzun aks mesafeli model sedan ile aynı güncellemeleri alacak. Bunlar arasında yeni bir ön panjur, farlar ve revize edilen ön tampon, ayrıca şık arka lambalar, yeniden şekillendirilen bagaj kapağı ve arkadaki yolcular için daha fazla bacak mesafesi bulunuyor.

 

Değişiklikler 2021 XF Sportbrake modelinde de aynı şekilde devam edecek. Jaguar’ın BMW 5-Serisi, Mercedes-Benz E-Serisi, Audi A6 ve Volvo V90 gibi diğer lüks station modellerine alternatifi olan model iç mekanda yeni teknolojilere sahip olacak. 12.3 inç dijital gösterge paneli bunlar arasında öne çıkıyor. Güncellenmiş multimedya sistemi ve klima/havalandırma sistemleri için bir dokunmatik ekran daha bekleniyor.

 

Motor ailesinin daha temiz RDE-2 uyumlu dizel motorları da içermesi bekleniyor. Söylentilerde adı geçen 395 hp 3.0 litre yarı hibrit sistemin seriye katılmasına fazla olasılık verilmiyor çünkü modelin platformu biraz eski. V6 motorun devam edip etmeyeceğini ise daha sonra göreceğiz.

 

Birkaç ay içinde daha fazla ayrıntının ortaya çıkması ve 2021 XF modelinin tanıtılması bekleniyor.

Son Güncelleme : 14 Haziran 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo