Haval’dan Çin’e Özel Yeni SUV “Big Dog”

Ototeknikveri     22 Haziran 2020 02:46

Haval çarpıcı görünümüne uygun şekilde “Big Dog” olarak adlandırılan yeni SUV’sini Çin’de tanıttı.

Haval’dan Çin’e Özel Yeni SUV “Big Dog”
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni model Çin’de “Haval Big Dog”un doğrudan çevirisi olan “Haval DaGou” adıyla satılacak. Bu isim halka açık bir anketle belirlenmiş ve diğer Haval modellerinden çok farklı ve heybetli görünen araç ile uyumlu.

Big Dog kutu gibi ve kare bir şekle sahip. Bu özelliğiyle yeni çıkacak Ford Bronco Sport’u andıran araç yuvarlak farlar, iri bir ön tampon, koruma plakası, çekme kancası, siyah tekerlek kemerleri, tavan rayları, siyah ve gümüş tekerlekler ve arazi lastikleriyle dikkat çekiyor.

Arkada L biçimli arka lambalar ve oldukça belirgin Haval logosu bulunuyor.

Haval Big Dog 4620 mm uzunluğunda, 1890 mm genişliğinde ve 1780 mm uzunluğunda ve aks mesafesi 2738 mm. Yerden yükseklik ise 200 mm.

İç mekanda da en az dışarıda olduğu kadar çarpıcı özellikler var. Kabin iri yarı kapı kolları, büyük direksiyon simidi ve tamamen dijital gösterge paneliyle arazi aracı stilini içeride de devam ettiriyor. Büyük bir multimedya ekranı, kablosuz şarj pedi, yatay hava girişleri ve yuvarlak vites seçici öne çıkan diğer özellikler arasında.

Aracın iki motor seçeneğiyle geleceği anlaşılıyor. Bunlardan birisi 1.5 litre 125 kW/168 hp (285 Nm tork), diğeriyse 2.0 litre 165 kW/221 hp (385 Nm tork) seçeneği olacak.

 

Son Güncelleme : 22 Haziran 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo