2021 Jaguar I-Pace Daha Fazla Teknoloji ve Yeni Görünümle Tanıtıldı

Ototeknikveri     23 Haziran 2020 06:22

2021 Jaguar I-Pace yeni teknoloji özellikleri ve çok büyük olmayan bazı tasarım değişiklikleriyle paketinden çıktı.

2021 Jaguar I-Pace Daha Fazla Teknoloji ve Yeni Görünümle Tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İngiltere’de 65.195 sterlin (80.967 dolar) fiyatla siparişe açılan elektrikli SUV yeni Pivi Pro multimedya sistemiyle geliyor. Kullanımı bir akıllı telefon kadar sezgisel ve kolay olarak tarif edilen sistem farklı fonksiyonlara erişim sağlıyor ve bunları 10 inç dokunmatik ekranda görüntülüyor. Bu ekrana 5 inç alt ekran ve 12.3 inç dijital gösterge paneli de eşlik ediyor.

 

Ek olarak opsiyonel kablosuz şarj pedi orta konsolun altında yer alıyor. Smartphone Pack ile standart Apple CarPlay, Android Auto ve Bluetooth desteği ve iki telefonun aynı anda bağlanabilmesi gibi özellikler de ekleniyor. Ayrıca entegre SIM kartlı modem 4G hızında internet bağlantısı sunuyor.

 

360 derece kamera sistemi standart olarak geliyor ve arka görüş alanı geniş açılı kamera kullanan ClearSight dijital ayna ile geliştirilmiş. Opsiyonel Meridian ses sistemi de güncellenmiş ve tavanda iki ekstra hoparlör ile geliyor. Böylece toplam 16 hoparlör ve 1 subwoofer sunuluyor. Bir modern kabin havası filtreleme sistemi de yeni modelin bir parçası.

 

Serideki tüm modellerde yeni Black Pack seçeneği Atlas Gri ön panjur detaylarını tamamlıyor. Paket Noble Chrome ızgara çevreleri, Satin Chrome cam çerçeveleri, Atlas Gri yan ayna kapakları ve arka difüzör gibi özellikler getiriyor. Ayrıca arkada parlak siyah detaylar dikkat çekiyor. Renklerden bahsetmişlen Caldera Kırmızı, Portofino Mavi ve Eiger Gri seçeneklerinin de eklendiğini belirtelim. Yeni tekerlek seçenekleri de modelle birlikte sunuluyor.

 

2021 I-Pace standart 11 kW entegre şarj ile geliyor. Bu şarj 11 kW duvar kutusundan 1 saatte 53 km sürüş mesafesi sağlıyor. Tam dolum 8.6 saat sürüyor. 7 kW duvar kutusuyla bu süre 12.75 saate çıkıyor ya da saatte 35 km sürüş mesafesi elde ediliyor. 50 kW şarj ile 15 dakikada 63 km sürüş mesafesi ya da 100 kW şarj ile 126 km sürüş mesafesi elde edilebiliyor.

 

Jaguar I-Pace iki elektrikli motorla toplam 394 hp (400 hp / 294 kW) güç çıkışı ve 696 Nm tork sunuyor. 90 kWh pil paketi otomobile toplam 470 km sürüş mesafesi kazandırıyor.

 

 

Son Güncelleme : 23 Haziran 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo