2021 VW Arteon Yeni Shooting Brake ve Plug-in Hibrit Versiyonlarıyla Çıktı

Ototeknikveri     24 Haziran 2020 03:19

Volkswagen güncellenen Arteon ve yeni Arteon Shooting Brake modellerini tanıttı.

2021 VW Arteon Yeni Shooting Brake ve Plug-in Hibrit Versiyonlarıyla Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İlk görüşte tanınan makyajlı Arteon hafifçe modifiye edilmiş ön kısmında farları görsel olarak birbirine bağlayan yeni bir ışık şeridine sahip.

 

Model daha belirgin krom çubuklar ve daha sportif hava girişleriyle geliyor. Ayrıca yeni arka lambalar, ilave krom detaylar ve yeni difüzörün çevrelediği sportif bir egzoz sistemi var.

 

En büyük değişiklik yeni Arteon Shooting Brake versiyonunun eklenmesi olmuş. Sportif ve pratik station model, arka koltuklar katlandığında 1632 litre bagaj kapasitesine sahip. Bu da standart modelin kapasitesinden 75 litre daha fazla.

 

Kabinde revize edilmiş bir kokpit lüks hissi verirken yeni direksiyon simidi ve otomatik klima kontrol sistemi için dokunmatik sürgüler gibi detaylar dikkat çekiyor. Genel olarak bu kısımda değişikliklerin daha sade olduğunu söyleyebiliriz.

Otomobilde ayrıca revize edilmiş hava girişleri ve yeni MIB3 multimedya sistemi bulunuyor. Sistem Android Auto ve Apple CarPlay desteğiyle geliyor. Diğer öne çıkan özellikler arasında 30 farklı renkte ambiyans aydınlatması sistemi, kablosuz akıllı telefon şarjı ve 700 watt Harman Kardon lüks ses sistemi bulunuyor.

 

2021 Arteon opsiyonel Travel Assist sistemiyle geliyor. Sistem 0 – 210 km/s arası hızlarda yarı otomatik sürüşe izin veriyor.

 

Arka kamerada yeni bir köşe görünümü fonksiyonu ile multimedya ekranında görüş açısı 90 dereceden 170 dereceye çıkıyor.

 

Kaputun altında yeni plug-in hibrit sistem uzun bir elektrikli sürüş mesafesi vadediyor. Volkswagen detaylara girmedi ancak sistemin 215 hp (160 kW / 218 PS) güç çıkışına sahip olacağını açıkladı.

Daha fazla güç çıkışı isteyen alıcılar 316 hp (235 kW / 320 PS) Arteon R modelini alabiliyor. Bu model daha agresif bir stile ve R-Performance Tork Vektörleme teknolojisiyle gelen dört çekişli sürüş sistemine sahip. Volkswagen tork vektörleme teknolojisinin sürüş durumuna göre torku akslar ve arka tekerlekler arasında değişen oranlarda dağıttığını belirtti.

Son Güncelleme : 24 Haziran 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo