2021 Land Rover Discovery'den Yeni Görüntüler: Bu Kez Yarı Hibrit Sistemle Gelebilir

Ototeknikveri     29 Haziran 2020 12:05

Land Rover Discovery orta yaşa yaklaşıyor, bu nedenle firma SUV için bir güncelleme hazırlığı içinde.

2021 Land Rover Discovery'den Yeni Görüntüler: Bu Kez Yarı Hibrit Sistemle Gelebilir
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Nürburgring’de testlerde kameralara yakalanan Land Rover Discovery prototipi gövde panelleri mevcut modelden olduğu için yeni gibi görünmüyordu. Tekerlekler ve aydınlatma üniteleri için de aynı şey söylenebilir.

Elbette üretimde bunlar değişecek ve yeni tamponları da kapsamasını beklediğimiz bir güncelleme yapılacak. Ayrıca revize edilen ön panjur ve güncellenen farlar ve arka lambalar bekleniyor.

Kabinde daha büyük değişiklikler olabilir. Discovery’nin Touch Pro Duo sistemini Range Rover’dan alması bekleniyor. Bu da dokunmatik ekranlı bir multimedya sistemi ve klima kontrolleri ile otomobilin ayarları için ikinci dokunmatik ekranla karşılaşacağımız anlamına geliyor.

Dijital kontrol paneli, ambiyans aydınlatma sistemi ve yeni kontrol araçları da bekleniyor. İç mekandan net görüntülere ulaştığımızda daha fazla detay da ortaya çıkacak.

Land Rover detaylar hakkında ağzını sıkı tutuyor ancak önceki haberlerde otomobilin 48 volt yarı hibrit sistemle, hatta plug-in hibrit versiyonla gelebileceğinden söz ediliyordu. Yarı hibrit sistem Range Rover Sport’dan alınabilir.

Sistemde süperşarjlı ve turboşarjlı 3.0 litre altı silindirli motor, gelişmiş durdur/başlat sistemi ile sunulacak. ABD modelinde güç çıkışı seçeneklerinin 355 hp (265 kW / 360 PS) ve 395 hp (295 kW / 400 PS9, tork değerinin 495 Nm ve 550 Nm olması bekleniyor.

Fotoğraflarda erken dönem bir prototip görülüyor, dolayısıyla güncellenen Discovery’nin çok yakın zamanda tanıtılması beklenmiyor.

Son Güncelleme : 29 Haziran 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo