MINI Cooper’a Son Güncelleme

Ototeknikveri     30 Haziran 2020 10:35

MINI Cooper bir kez daha bıçak altına yatıyor. Güncelleme çalışmalarından casus fotoğraflar şimdiden ortaya çıktı.

MINI Cooper’a Son Güncelleme
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

En son 2018’de güncellenen MINI Cooper’ın yeni nesli Brexit süreci nedeniyle geciktiği için model makyajlanarak taze tutulmaya çalışılacak. Koronavirüs pandemisi işleri daha da karmaşık hale getirdi.

Güncellenen modelin John Cooper Works versiyonu casus fotoğrafçılar tarafından görüntülendi. Otomobilde yeni bir ön fasya dikey hava girişleri ve belirgin bir deflektör ile dikkat çekiyor. Ön panjurun da güncellenmesini bekliyoruz ancak kamuflaj nedeniyle bu kısım henüz görünmüyor.

Yan kısımlar büyük ölçüde aynı kalırken yeni ön çamurluklar ve entegre dönüş sinyallerini fark ediyoruz. Bu lambalar yeni ancak farlar ve arka lambalar eskisi gibi devam ediyor gibi görünüyor.

Yeni arka tampon entegre difüzör ile dikkat çekiyor. Bu kısım eskisinden daha olgun ve hoş görünüyor diyebiliriz. Tamponun ortasında ikili egzoz sistemi bulunuyor.

Güncellenen modelle ilgili henüz fazla bilgi yok ancak iç mekan yeniliklerinin sade kalması bekleniyor. 2021 Cooper’da dijital bir gösterge paneli bulunacak. Güncellenen multimedya sistemi ve başka bazı ufak değişiklikler karşımıza çıkabilir.

Bu neslin son güncellemesinde motor seçenekleri büyük ölçüde aynı kalabilir. Eğer böyle olursa turboşarjlı 1.5 litre üç silindirli 134 hp (100 kW / 136 PS) motor ve turboşarjlı 2.0 litre dört silindirli 189 hp (141 kW / 192 PS) seçenekleriyle karşılaşabiliriz.

Son Güncelleme : 30 Haziran 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo