Land Rover Defender’ın Ticari Versiyonu “Hard Top” Çıktı

Ototeknikveri     01 Temmuz 2020 01:31

Yeni Land Rover Defender’ın uzun süredir beklenen ticari versiyonu Hard Top adıyla tanıtıldı.

Land Rover Defender’ın Ticari Versiyonu “Hard Top” Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ticari Land Rover Defender’ın geliştirme süreci Jaguar Land Rover’ın Özel Taşıt Operasyonları (SVO) departmanı tarafından yönetildi. Araç standart Defender ile aynı lüks özelliklere sahip ancak bagaj kapasitesi önemli ölçüde artıyor. Yeni model üç kapılı 90 ve beş kapılı 110 versiyonlarıyla satılacak.

 

Tüm Defender Hard Top modelleri bağımsız helezon yaylı süspansiyon kullanacak, 110 versiyonunda elektronik havalı süspansiyon da tercih edilebilecek. Yeni model 3500 kg çekme kapasitesine sahip ve Gelişmiş Çekme Asistanı fonksiyonu ile orta konsoldaki bir döner düğme ile araca bağlı treyleri kolayca yönetmek mümkün.

 

90 ve 110 versiyonları 291 mm yerden yüksekliğe sahip, 110 versiyonu sırasıyla 38 derece, 28 derece ve 40 derece yaklaşma, koparma ve uzaklaşma açısı sunuyor.

 

Ticari model ile standart Land Rover Defender arasındaki en belirgin farklılık ikinci ve üçüncü sıra koltukların olmayışı. Öte yandan, alıcılar ön tarafa küçük bir orta koltuk ekleterek yolcu kapasitesini üçe çıkartabiliyor. ClearSight arka ayna sürücülerin aracın arkası eşya doluyken bile rahatça görebilmesini sağlıyor.

 

Land Rover yöneticisi Nick Collins yeni modelin global güvenlik standartlarını karşılayacak ve etkileyici uzun yol konforuyla işyerleri ve profesyonellere en iyiyi sunacak şekilde tasarlandığını belirtti.

 

Hard Top ismi 1950’lerde Land Rover’ın tanıttığı ilk ayrılabilir tavanlı araçlardan geliyor. Yeni Defender Hard Top modelleriyle ilgili detaylar önümüzdeki günlerde gelmeye devam edecek. Aracın fiyatı 43.700 dolardan başlayacak.

Son Güncelleme : 01 Temmuz 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo