Nikola Elektrikli/Hidrojenli Badger Pickup İçin Sipariş Defterlerini Açtı

Ototeknikveri     05 Temmuz 2020 05:43

Nikola Badger pickup kamyonet modeli için ön ödemeleri kabul etmeye başladı. Yeni model 4 Aralık’ta paketinden çıkacak.

Nikola Elektrikli/Hidrojenli Badger Pickup İçin Sipariş Defterlerini Açtı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Tesla’nın rakibi startup firması Nikola pickup için üç farklı ön ödeme şekli belirledi. 250 dolar ön ödeme yapanlar aracı satın alırken 500 dolarlık indirimden faydalanacak ve 3 – 5 Aralık tarihleri arasındaki Nikola World 2020 etkinliğinde Badger’ı görmek için bir bilete sahip olacak. Ayrıca bu kişilere bedava bir Badger kazanmak için çekilişte yer alma hakkı da verilecek.

 

“Predator Package” adı verilen 1000 dolar ön ödemeyi yapanlar ise 2000 dolar indirim, Nikola World etkinliğine iki bilet ve bedava Badger çekilişi için beş bilet alacak. Son olarak “Honey Package” adındaki seçenekle 5000 dolar ön ödeme yapanlar Badger’ın Nikola yöneticisi Trevor Milton tarafından imzalanan Executive Series versiyonuna rezervasyon yapmış olacak. Bununla birlikte 10.000 dolar indirim, Nikola World etkinliğine iki VIP bilet ve bedava Badger çekilişi için 25 bilet gelecek.

Tüm ön ödemeler 1 Kasım 2020’ye kadar geri alınabilecek. Bu tarihten sonra geri alınan ön ödemelerin 250 doları firmada kalacak.

 

Nikola Badger pilli elektrikli ve hidrojen yakıt hücreli iki versiyonu ile piyasada özgün bir yere sahip olacak. Elektrikli versiyonun fiyatı 60.000 dolar civarından, hidrojenli versiyon ise 80.000 dolardan başlayacak. Her iki versiyonun da azami güç çıkışı 906 hp, tork değeri 1328 mm olacak.

Son Güncelleme : 05 Temmuz 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo