Mercedes-Benz X-Serisi Doğayla Buluşmaya Hazır

Ototeknikveri     06 Temmuz 2020 02:09

Mercedes-Benz X-Serisi temellerini Nissan Navara ile paylaşsa da bazı modifikasyonlara sahip ve kolayca dikkat çekici bir araca dönüştürülebilir.

Mercedes-Benz X-Serisi Doğayla Buluşmaya Hazır
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bu görüntülerdeki X-Serisi Pickup Design tarafından kapsamlı şekilde modifiye edilmiş ve Exy Extreme+ adı verilmiş. Araçta pek çok dış cephe, iç mekan ve mekanik modifikasyonu ile off-road özellikleri geliştirilmiş ve daha agresif bir görüntü kazandırılmış.

 

Kapsamlı gövde kiti yeni ön tampon ve ön panjur, far çerçeveleri, arka lamba çerçeveleri, ön ve arka tekerlek kemeri eklentileri, özel arka rüzgarlık, yeni yakıt deposu kapağı ve etkileyici bir arka tamponu içeriyor. Pickup Design ayrıca X-Serisi’ne 18 inç alaşım jantlar ve 33 inç Radar Renegade RT+ POR 118Q lastikler eklemiş. Araçta ön kısımda koruyucu plaka, tavanda LED ışık çubuğu, kasada ise özel yan basamaklar ve korkuluk bulunuyor.

 

İç mekan da en az dışarısı kadar vahşi doğaya hazır. Yeni siyah deri ve Alcantara döşemeler koltuklar, konsol ve kapı panellerinde dikkat çekiyor. Parlak sarı detaylar ve daha çok spor bir otomobile uygun olurmuş gibi görünen özel direksiyon simidi içerideki diğer önemli yeniliklerden. Modifikasyonları biniş yüksekliğini 100 mm artıran yeni süspansiyon bileşenleri tamamluyor. Kamyonet ayrıca özel bir egzoz sistemiyle geliyor.

 

Tasarımı beğenmeyen müşteriler Pickup Design’dan başka kişiselleştirilebilen özellikleri de seçebiliyor.

Son Güncelleme : 06 Temmuz 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo