Fiat Strada’ya Güney Amerika İçin Mopar Aksesuarları

Ototeknikveri     06 Temmuz 2020 06:25

2021 Fiat Strada’nın Güney Amerika piyasaları için tanıtılmasından birkaç ay sonra, şimdi de bir dizi Mopar aksesuarı geldi.

Fiat Strada’ya Güney Amerika İçin Mopar Aksesuarları
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mopar Strada için toplamda 50 aksesuar sunuyor ve bunların altısını FCA Latin Amerika Tasarım Merkezi ile birlikte yarattığı özel bir gösteri aracı ile tanıttı.

Çarpıcı gösteri aracı Strada Freedom Cabine Plus versiyonunu temel alıyor ve çıkartılabilir treyler kancası, kasa bölücü, uzatılmış kasa ray sistemi, her hava koşuluna uygun yer paspasları, bisiklet destek ssitemi ve Mopar yan basamaklar gibi özellikleri içeriyor. Ayrıca özel siyah ve mavi renk şeması uygulanmış.

Mopar Latin Amerika yöneticisi Luis Santamaria yeni araç için “Ana hedefimiz neredeyse sonsuz kişiselleştirme seçeneklerini sergilemek ve yeni Fiat Strada için orijinal aksesuar yelpazesini genişletmekti” diye konuştu.

Strada için hazırlanan ve gösteri aracında bulunmayan diğer aksesuarlar arasında bir büzgülü çanta, merdiven destek sistemi ve ağır işe uygun dayanıklı koltuk kılıfları da yer alıyor.

Fiat Strada dünyanın ilk dört kapılı ve beş kişilik kompakt pickup aracı olarak tanımlanıyor. Araç iki farklı motorla sunulacak. Serinin girişinde 1.4 litre 88 hp motor seçeneği var, bunun üzerinde ise 1.3 litre 109 hp motor bulunuyor. Her iki motora da beş vitesli manuel şanzıman eşlik ediyor.

Son Güncelleme : 06 Temmuz 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo