2021 Maserati Ghibli Hybrid’in Tanıtım Tarihi Yine Değişti

Ototeknikveri     07 Temmuz 2020 12:06

Maserati Ghibli Hybrid’in 2020 Pekin Otomobil Fuarı’nda tanıtılması gerekiyordu ancak Kovid-19 pandemisi planlarda değişikliğe neden oldu.

2021 Maserati Ghibli Hybrid’in Tanıtım Tarihi Yine Değişti
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Firma pandemi nedeniyle yeni bir tanıtım tarihi belirleyerek otomobilin 15 Temmuz’da karşımıza çıkacağını açıklamıştı ancak şimdi bu da değişti. Yeni Ghibli bir gün farkla 16 Temmuz 2020 günü nihayet meraklılarıyla buluşacak.

 

Modelin prömiyeri firmanın resmi web sitesinde yapılacak. Bu internet etkinliği süresince firmanın ilk hibrit (ya da plug-in hibrit) modelinin pek çok yenilikle bizleri şaşırtması bekleniyor.

 

Güç aktarım organlarıyla ilgili detaylar hala sır gibi saklanıyor ancak 2.0 litre dört silindirli turboşarjlı benzinli motor ve elektrikli motor birlikteliği tahminler arasında. Bu durumda, casus fotoğrafçıların bir prototipin ön camında gördüğü çıkartmaya göre, sistemin toplam 325 hp (330 PS / 243 kW) güç çıkışı sunması bekleniyor.

 

Güncellenen Maserati Ghibli ayrıca yeni ön ve arka kısım tasarımı ve muhtemelen dijital göstergelere sahip yeni bir multimedya sistemiyle karşımıza çıkacak.

 

Henüz Ghibli Hybrid’in standart model ile aynı anda tanıtılıp tanıtılmayacağını bilmiyoruz. Bu versiyonlar farklı tarihlerde de karşımıza çıkabilir.


Son Güncelleme : 07 Temmuz 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo