Maserati Ghibli Hybrid’den Son Teaser

Ototeknikveri     11 Temmuz 2020 01:02

Maserati 16 Temmuz’da tanıtacağı 2021 Ghibli Hybrid modelinden son teaser’ı yayınladı.

Maserati Ghibli Hybrid’den Son Teaser
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Resmi tanıtım öncesi gelen bu son teaser hibrit sedan modelin silüetini gözler önüne seriyor ve yanmalı motorlu Ghibli modelleriyle aynı genel şekle sahip olacağını doğruluyor. Görseldeki şimşekler otomobile oldukça etkileyici bir görüntü kazandırmış.

 

Ghibli Hybrid’in serinin geri kalanı ile aynı görsel modifikasyonları paylaşacağı anlaşılıyor. Sonuç olarak ön ve arka kısımların revize edilmesini, yeni tamponlar ve aydınlatmalar gelmesini bekliyoruz. Dış tasarım biraz yaşlanmaya başlasa da, asıl demode kalan kısım otomobilin kabini.

 

Bunu düşünerek İtalyan otomobil üreticisi iç mekanda radikal yenilikler getirebilir. Büyük ekranlı multimedya sistemi ve tamamen dijital gösterge paneli bu yenilikler arasında yer alabilir. Multimedya sisteminde yeni ve gelişmiş bir yazılımın karşımıza çıkması muhtemel.

 

Maserati Ghibli Hybrid’in güç aktarım organlarıyla ilgili detaylar şu an net değil. Maserati modele sadece “Hybrid” dese de plug-in hibrit sistemle gelmesi bekleniyor. Bu da marka için bir ilk olacak. Otomobilde 2.0 litre turboşarjlı dört silindirli motora elektrikli motorun eşlik etmesi kesin gibi ancak güç çıkışı için net bir rakam yok. Beklentiler 325 hp civarında bir güç çıkışı olacağı yönünde. Otomobilin çok uzun bir elektrikli sürüş mesafesine sahip olması beklenmiyor.

Son Güncelleme : 11 Temmuz 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo