Aznom Palladium: Göz Alıcı Lüks Sedan

Ototeknikveri     13 Temmuz 2020 09:55

İtalyan Aznom Automotive ve Canal Studio güçlerini birleştirerek tüm zamanların neredeyse en alışılmadık ve görkemli lüks otomobili yarattı.

Aznom Palladium: Göz Alıcı Lüks Sedan
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Aznom Palladium adı verilen yeni model “sıra dışı lüks” diye tarif ediliyor. 6 metre uzunluğundaki Palladium süper lüks bir sedan ile bir SUV’nin karışımı gibi. Geniş otomobil yerden yüksekliğiyle dikkat çekiyor.

Otomobilin inşasında elde dövülmüş çelik paneller gibi geçmişe ait özel teknikler kullanılmış. Otomobilin ön kısmı benzer ön panjur ve farlarla bir Rolls-Royce’u hatırlatıyor. Arkadan menteşeli kapılar da bulunup bulunmadığını henüz bilmiyoruz ancak yan görünüm otomobilin stili hakkında en çok tartışma yaratacak kısım diyebiliriz.

Dev C sütunu bugüne kadar gördüğümüz en belirgin kemerlerin üzerine oturuyor. Arkada ince arka lambalar otomobilin bütün genişliğini sarıyor, sportif arka cam ve dev difüzör ise iki adet köşeli egzoz çıkışıyla tamamlanıyor.

Aznom’a göre otomobilde bir çift turbo motor (muhtemelen V8) bulunacak ve 680 PS (671 hp) güç çıkışı üretecek. Firma ayrıca Palladium’un hem iki tekerden hem de dört tekerden çekişli olduğunu belirtti ancak detayları vermedi.

Palladium projesi iki sene önce başladı ve şu an üretime hazır. Firma yeni modeli Eylül ayında tanıtmayı planlıyor.

Son Güncelleme : 13 Temmuz 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo