Elektrikli Renault Twingo Z.E.’ye İlk Özel Versiyon: Vibes

Ototeknikveri     24 Temmuz 2020 02:47

Renault yeni çıkan Twingo Z.E. elektrikli şehir otomobili için ilk sınırlı üretim versiyonunu tanıttı.

Elektrikli Renault Twingo Z.E.’ye İlk Özel Versiyon: Vibes
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Vibes adı verilen yeni versiyon iç mekan ve dış cephede renkli detaylar ve yeni özel Valencia Orange rengiyle geliyor. Bu sınırlı sayıda üretilecek versiyon Twingo Z.E.’nin çıkışını kutlamak için olsa da, daha sonra benzinli Twingo modellerinde de sunulacak.

 

Intens donanım seviyesini temel alan Twingo Z.E. Vibes ön panjurda beyaz detaylar, 16 inç beyaz elmas alaşım jantlar ve turuncu bijonlar, arka kapılarda şeritler ile geliyor. Dış renge göre değişen şekilde (Twingo Z.E.’nin tüm renk seçenekleri ve yeni Valencia Orange) şeritler beyaz ve gri ya da turuncu ve gri olabiliyor.

 

Twingo Z.E. Vibes aynı zamanda şarj portunun üzerinde, sağ çamurlukta pili simgeleyen özel bir grafiğe sahip. Arka kapılardaki Vibes logosu dış cephedeki yenilikleri tamamlıyor.

 

Renkli şeritler Vibes’ın iç mekanında da 7 inç EasyLink ana ekranın üzerinde devam ediyor. Ayrıca koltuklar deri/kumaş döşeme ve turuncu detaylarla geliyor. Otomobil özel kapı eşikleri, polyamid yer paspasları ve turuncu vites kolu zemini gibi özelliklere de sahip.

 

Renault Twingo Z.E. Vibes’ın satışına standart modelle birlikte Eylül ayında Fransa’da başlayacak. Twingo Z.E. 22 kWh pil paketi ve 180 km menzille geliyor. Bunlara arkaya monte elektrikli motor 60 kW (81 PS/80 hp) güç çıkışı ve 160 Nm tork ile eşlik ediyor.

 

 

Son Güncelleme : 24 Temmuz 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo