Toyota Camry’nin 40. Yılını Japonya’da Black Edition ile Kutluyor

Ototeknikveri     10 Ağustos 2020 12:11

Neyse ki otomobil üreticileri arasında yaygın olan otomobile tamamen siyah görünüm kazandırıp lüks “Black Edition” olarak satma trendi diğer sektörlere henüz sıçramadı.

Toyota Camry’nin 40. Yılını Japonya’da Black Edition ile Kutluyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Otomobil dünyasında bu hala çok kullanılan bir taktik ve son uygulayan Camry modeli için bir Black Edition versiyonu yapan Toyota oldu. Japonya’da orijinal Celica Camry’nin 40. yılını kutlamak için yaratılan Camry Black Edition siyah dış cephe görünümü, sportif özellikler ve daha lüks bir iç mekan ile geliyor.

 

Müşteriler üç gövde rengi arasında seçim yapabiliyor: Precious Black Pearl, Platinum White Pearl Mica ve Emotional Red II. Beyaz ve kırmızı boyalar ayrıca Attitude Black Mica tavan ile kontrast olarak da kullanılabiliyor.

 

En üst donanım seviyesi WS’yi temel alan Camry Black Edition aynı zamanda siyah 18 inç alüminyum tekerlekler, alt ızgara, farlar ve arka lambalarda özel dekorasyonlarla geliyor.

 

İç mekanda JDM Toyota Camry Black Edition standart kırmızı ya da siyah deri döşemeler, ısıtmalı ön koltuklar ve ön yolcu koltuğunda elektrikli ayar gibi özellikler bulunuyor. Deri döşemeler koltukların yanı sıra konsolda, orta kol dayama yerinde ve kapı panellerinde de bulunuyor ve canlı bir ambiyans yaratıyor.

 

Bu stil değişikliklerinin yanında Black Edition ile birlikte sürüş yardım sistemleri de geliştirilmiş. Kör Nokta Monitörü, Park Desteği Fren Sistemi ve Arkadan Geçen Trafik Otomatik Fren özellikleri artık tüm modellerde standart olarak sunuluyor.

 

Kaputun altında değişen bir şey yok. Camry Black Edition aynı 178 PS (176 HP) THS II 2.5 litre hibrit ssitemi kullanıyor. Fiyatlar 2x4 model için 4.208.000 yen (39.790 dolar), E-Four versiyonu için 4.406.000 yen (41.600 dolar) olarak belirlenmiş.

Son Güncelleme : 10 Ağustos 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo