Yeni Audi A3’e Çin İçin Uzun Versiyon Geliyor

Ototeknikveri     11 Ağustos 2020 01:56

Çin’e özel yeni uzun aks mesafeli Audi A3’ten ilk fotoğraflar internette ortaya çıktı.

Yeni Audi A3’e Çin İçin Uzun Versiyon Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Çin’de yayınlanan Auto163’e göre, uzun aks mesafeli A3’e A3L adı verilecek. Öte yandan, görüntülerdeki araç, muhtemelen üretim öncesi prototip, kamuflajsız ve üzerinde standart A3 logosu var.

 

Audi A3’ün bu versiyonunun ne kadar uzun olacağı şu an için bilinmiyor ancak yerel piyasada satılacak tüm A3 modelleri FAW-Volkswagen’in Qingdao fabrikasında üretilecek. Sedan ve Sportback versiyonu da buna dahil olacak. A3 modelleri için Çin piyasası ya da diğer piyasalarda satılanlar arasında görsel farklar yok.

Audi şık ve agresif farlar ve ön panjurun üzerinde küçük hava girişleri ile orijinal Audi Quattro’ya saygı duruşunda bulunuyor. A3’ün farları aynı zamanda kompleks gündüz farları ve imzalarla geliyor, arkada ise yeni ve şık arka lambalar dikkat çekiyor.

İç mekanda müşteriler 10.25 inç dijital kontrol paneli ve 10.1 inç MMI dokunmatik ekranlı multimedya sistemi bulacak. Diğer piyasalarda 12.3 inç dijital kontrol paneli de sunulacak ancak bu seçeneğin Çin’de yer alıp almayacağı henüz bilinmiyor.

Avrupa’da A3 için bir dizi güç aktarım seçeneği sunuluyor ancak Çin’de sadece bir motor sunulacak. Auto163’e göre kompakt Audi turboşarjlı 1.5 litre dört silindirli 148 hp motor ve yedi vitesli çift debriyajlı şanzımanla gelecek.

Son Güncelleme : 11 Ağustos 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo