2021 Mercedes S-Serisi’nin İç Mekanı Artık Daha Geniş ve Daha Lüks

Ototeknikveri     14 Ağustos 2020 12:36

Yeni nesil S-Serisi’nden iç mekanı da inceleyebildiğimiz yeni görüntüler geldi.

2021 Mercedes S-Serisi’nin İç Mekanı Artık Daha Geniş ve Daha Lüks
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2 Eylül’de tanıtılacak yeni S-Serisi’nde ikinci nesil MBUX multimedya sistemi de ilk kez yer alacak. Yeni sistemin ilk fotoğrafları ve detayları geçen ay çıkmıştı. Son görüntülerde ise iç mekandaki lüks ve konfor özelliklerine odaklanılıyor.

 

Mercedes 2021 S-Serisi’nin iç mekanını iş yeri ile ev arasında bir sığınak sağlayacak “üçüncü adres” olarak tanımlıyor. Kabin bir salon ortamı içinde insana kendini iyi hissettiren bir ambiyans, şıklık, yüksek kalite ve ferahlık sunuyor.

 

Stil bakımından Mercedes kabinin yat tasarım bileşenlerinden ve evlerde kullanılan iç mimariden esinlendiğini belirtiyor. Beş ekranın yanı sıra, kabinde açık gözenekli ahşap ve alüminyum gibi kaliteli materyal seçenekleri dikkat çekiyor.

 

Yeni tasarım bileşenleri arasında dört düşük profilli merkezi havalandırma, iki ince ve dikey yan havalandırma, akışkan ve üç boyutlu tasarımlı yeni nesil koltuklar yeni nesil direksiyon da bulunuyor.

İç mekanda dikkat çeken özelliklerden birisi de yenia ktif ambiyans aydınlatma sistemi ve bunun sürüş destek ve Energizing Comfort sistemlerine entegre edilişi. Sistem sesli bildirimleri görsel olarak da pekiştiriyor veya bazı işlemlerde geribildirim sunuyor.

 

Mercedes-Benz S-Serisi zaten hiçbir zaman iç mekan bakımından yetersiz değildi ancak yeni nesil bunu daha da ileriye taşıyor. Hem kısa hem de uzun aks mesafeli S-Serisi’nin tüm konfor odaklı boyutları, tüm yolcular için daha da iyileştirilmiş. Bu nedenle kabinde cömert bir genişlik ve ferahlık hissi var. Yeni model iki ve üç koltuklu oturma düzeni, geriye yatan koltuk fonksiyonu, katlanan kol dayama yeri ya da iş merkezi konsolu ile sunuluyor.

Yüksek biniş kalitesi ve düşük ses seviyeleri 2021 S-Serisi’nin güçlü yanları arasında bulunuyor. Ayrıca geniş kapsamlı Energizing Comfort özellikleri sunuluyor. Örneğin tek düğme dokunuşu ya da sesli komut ile yorgunluğu ve stresi gideren, sakinleştirici ve dinlendirici bir atmosfer elde edilebiliyor. Energizing Coach fonksiyonu taşıt ve yolculuk verilerine göre uygun fitness ve sağlık programları sunabiliyor.

 

Lüks sedan aynı zamanda Energizing Air Control adı verilen bir hava filtre sistemiyle geliyor. Sistem ince toz, polen ve kokulara karşı etkili. Daha önce de olduğu gibi, iyonizerli Air-Balance paketi iki özel S-Serisi kokusuyla sunuluyor.

Son Güncelleme : 14 Ağustos 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo