Güncellenen 2022 BMW X3 Mevcut Modele Çok Benzer Görünecek

Ototeknikveri     16 Ağustos 2020 04:50

Güncellenen BMW X3’ün çıkmasına çok az kaldı ve bu çizimler nasıl görüneceği hakkında bize iyi bir fikir veriyor.

Güncellenen 2022 BMW X3 Mevcut Modele Çok Benzer Görünecek
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mevcut X3 yaklaşık 3 yıldır üretimdeydi ve geçtiğimiz aylarda casus fotoğrafçılar güncellenen modelden test esnasında bazı prototipleri görüntüledi. Fotoğraflarda ön ve arka fasyalarda kamuflaj görülürken, çizimlerde bu kısımlardaki değişiklikleri anlayabiliyoruz. BMW’nin genelde yaptığı gibi, bu güncellemede de değişiklikler minimal düzeyde tutulmuş.

 

Güncellenen X3 ve mevcut model arasındaki en belirgin farklılıklar arasında X5’e benzer daha köşeli farlar sayılabilir. Ayrıca ön kısımdaki sadeleştirilmiş hava girişleri ve mevcut modelle hemen hemen aynı gibi görünen yatay gündüz sürüş ışıkları dikkat çekiyor.

Arkada yeni X3 hafif değiştirilmiş arka lambalarla gelecek. Lambalar yeni bir şekle sahip ancak LED grafikleri öncekiyle aynı. Ayrıca güncellenen SUV Kolesa’nın çizimlerinde daha kaslı bir arka tampona sahip ve basit yuvarlak egzoz çıkışlarının yerini iki dikdörtgen egzoz çıkışı almış.

 

BMW’nin 2022 X3’ün güç aktarım organlarında herhangi bir değişiklik yapması beklenmiyor. Model benzinli, dizel ve plug-in hibrit seçeneklerle sunulmaya devam edilecek. Serinin en üzerinde yine X3 M 3.0 litre çift turbo sıralı altı silindirli motorla bulunacak. Motorun güç çıkışı 473 hp ancak Competition versiyonunda 503 hp olarak sunuluyor.

Son Güncelleme : 16 Ağustos 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo