Mitsubishi Outlander PHEV Piyasadaki Belirsizliğe Rağmen Avrupa’da Hakimiyetini Koruyor

Ototeknikveri     17 Ağustos 2020 09:02

Avrupa ve İngiltere’nin en çok satan plug-in hibrit modeli Mitsubishi Outlander, geleceği belirsiz bir modelden pek beklenmeyecek şekilde pazardaki hakimiyetini sürdürüyor.

Mitsubishi Outlander PHEV Piyasadaki Belirsizliğe Rağmen Avrupa’da Hakimiyetini Koruyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Outlander, ASX ve Eclipse Cross adlı üç crossover model Mitsubishi’nin bu yılın ilk altı ayındaki 53.242 adet binek otomobil satışının %64’ünü oluşturdu.

 

Buna karşın Japon otomobil üreticisi Eylül ayından itibaren Avrupa’ya SUV ihracatını durduracak ve Güneydoğu Asya’daki satışlara odaklanacak.

 

Outlander PHEV sadece koronavirüs pandemisinin olumsuz etkilerini değil aynı zamanda her zamankinden daha rekabetçi plug-in hibrit piyasasının koşullarını başarıyla atlattı. İngiltere’de Mitsubishi toplam 51.667 satış yaparak kendinden sonraki modeli ikiye katladı.

Mitsubishi İngiltere yöneticisi David Rodriguez konuyla ilgili açıklamasında “Mitsubishi Outlander PHEV modelinin devam eden popülaritesi sadece teknolojisi sayesinde değil, aynı zamanda güvenilirliği ve sürüş kalitesi, olağanüstü servis kalitesi ve bayi ağının ilk günden itibaren devam eden başarısı sayesindedir. 2020 herkes için çok zor bir yıl oldu. Müşterilerimiz, bayilerimiz ve herkes için zordu. Buna karşın şu an gayet iyi durumdayız ve önümüzdeki aylar ve yıllar için daha olumlu sonuçlar elde etmek için çalışıyoruz.” dedi.

 

Yeni nesil Outlander PHEV gelecek yıl çıkacak ve yeni güç aktarım organı seçenekleriyle daha uzun ve daha hızlı elektrikli sürüş sunacak. 2021 Outlander PHEV her donanım seviyesinde çeşitli güncellemeler de barındıracak.

Son Güncelleme : 17 Ağustos 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo