Yeni VW Golf R Modeli Alltrack Kılığında Gizlenirken Yakalandı

Ototeknikveri     19 Ağustos 2020 03:48

Casus fotoğrafçılar 2021 Volkswagen Golf R modelini daha önce pek çok yerde görüntülediler ancak Golf R Station ilk kez karşımıza çıkıyor.

Yeni VW Golf R Modeli Alltrack Kılığında Gizlenirken Yakalandı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İkna edici olmayan bir kamuflaja sahip bu prototip Golf Alltrack’i temel alıyor gibi görünüyor ancak bazı ipuçları yüksek performanslı bir model olacağını ele veriyor.

 

Bunlar arasında en göze çarpan özellikler hafif alaşım jantlar ve mavi kaliperli yüksek performanslı fren sistemi. Prototip aynı zamanda dörtlü egzoz çıkışına imkan veren bir arka tamponla geliyor.

 

Elbette üretim modeli tam olarak bu şekilde görünmeyecek ve hatchback modele benzer daha sportif bir ön fasyaya sahip olacak. Ayrıca aerodinamik yan etekler, daha büyük bir arka rüzgarlık ve agresif bir difüzör bekleyebiliriz.

 

Sportif stil değişiklikleri kabinde R markalı spor koltuklar ve iki renkli deri döşemelerle devam edecek. Ayrıca spor direksiyon simidi ve üzerinde vites değiştirme çubukları bekleniyor. Özel R butonu ise otomobili özel bir performans moduna geçirecek.

 

Volkswagen yeni çıkacak Golf R ile ilgili şimdilik ketum davranıyor ancak otomobilde turboşarjlı 2.0 litre dört silindirli 328 hp (245 kW / 333 PS) motor kullanılması bekleniyor. Buna muhtemelen çift debriyajlı şanzıman ve standart dört çekişli sürüş sistemi eşlik edecek.

 

Standart Golf R modelinin yakında çıkması bekleniyor ancak Golf R Station henüz geliştirme aşamasının erken aşamalarında gibi görünüyor. Sonuç olarak hatchback modelin çıkışından aylar sonra gelebilir.

Son Güncelleme : 19 Ağustos 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo