2021 VW ID.4 Bir Kaç Hafta İçinde Karşımıza Çıkacak

Ototeknikveri     19 Ağustos 2020 09:41

Volkswagen 2021 ID.4 modelini birkaç hafta içinde tanıtacak. Bunun öncesinde elektrikli crossover’dan yeni teaser görseller geldi.

2021 VW ID.4 Bir Kaç Hafta İçinde Karşımıza Çıkacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Görüldüğü üzere model ID.3’ün ayak izlerini takip edecek ve tamamen kapalı bir ön panjurla onu saran farlara sahip olacak. Ön tamponun daha kaslı olması ve belirgin hava girişleriyle gelmesi bekleniyor.

 

Resimler fazla bir şeyi ortaya koymasa da, crossover geçtiğimiz aylarda sessiz sedasız Çin Sanayi Bakanlığı tarafından da tanıtılmıştı. Çin’den yayınlanan fotoğraflarda ID.4’ün akıcı bir gövde, plastik gövde kaplaması ve eğimli bir tavanla geleceği görülüyordu.

 

Otomobilden tam detaylar yakında yayınlanacak. ID.4 MEB platformunu kullanacak ve arkadan çekişin yanı sıra dört çekişli sürüş sistemiyle de sunulacak.

Arkadan çekişli model 201 hp (150 kW / 204 PS) gücünde ve 310 Nm tork değerine sahip tek elektrikli motorla gelecek. Dört çekişli versiyonda öne monte edilen bir motor daha bulunacak ve otomobil toplam 302 hp (225 kW / 306 PS) güç çıkışına, 450 Nm tork değerine sahip olacak.

Firmanın aynı zamanda birden fazla pil paketi sunması bekleniyor. Bunlardan birisi 500 km kadar sürüş mesafesi sağlayacak.

Volkswagen yeni elektrikli modellerini “kişisel ulaşımın geleceği” olarak lanse ediyor. Firma bir kişinin günde ortalama 56 – 61 km yol yaptığını, yeni çıkacak elektrikli otomobillerinin bu ihtiyacı aşan mesafeler sunacağını belirtiyor.

Volkswagen ayrıca elektrikli otomobilleri herkes için ulaşılabilir hale getirmeyi ve lüks olmaktan çıkartmayı hedeflediğini de vurguluyor.

Son Güncelleme : 19 Ağustos 2020

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo